0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Al treilea val
Carte

Al treilea val

Viitorul în viziunea antreprenorului

Autor(i): Steve Case
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 22,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Al Treilea Val“, Steve Case a conceput o hartă fascinantă a viitorului - una care ne ajută să înțelegem schimbările tehnologice care transformă economia și lumea în care trăim. O lectură absolut încântătoare!

Sheryl Sandberg, director de operațiuni, Facebook

Așteptam de mult timp să citesc povestea lui Steve și nu am fost dezamăgit. Cariera lui în afaceri pare scrisă de Horatio Alger și conține lecții importante pentru toți antreprenorii.

Warren Buffett, CEO, Berkshire Hathaway

Exprimându-se cu claritate și pasiune, Steve ne propune o carte ce nu poate lipsi din biblioteca antreprenorilor, directorilor de corporații și a oricărei persoane care încearcă să aibă succes în „Al Treilea Val“.

Jeff Immelt, CEO, General Electric

„Al Treilea Val“ reprezintă o lectură esențială pentru liderii din lumea afacerilor și pentru membrii guvernului, dar și pentru toți aceia care încearcă să înțeleagă lumea aflată într-o continuă și rapidă schimbare. Am lucrat cu Steve timp de două decenii și am fost întotdeauna impresionat de inteligența lui și captivat de ideile sale. Dacă citiți această carte, veți simți în mod sigur aceleași lucruri.

Colin Powell, secretar de stat al SUA și fost membru al consiliului AOL

„Al Treilea Val“ este o carte indispensabilă acelora care vor să înțeleagă istoria internetului. Antreprenorii care își doresc să aibă afaceri cu adevărat revoluționare ar trebui să asculte atent sfaturile intuitive și creative ale lui Steve Case.

Brian Chesky, cofondator și CEO Airbnb