0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Descifrarea codului vârstei
Carte

Descifrarea codului vârstei

Descifrarea codului vârstei. Editura Niculescu
Cumpăr

O nouă viziune despre cum să rămânem tineri

Autor(i): Josh Mitteldorf, Dorion Sagan
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 312 (16x23 cm)
Preţ: 32,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

O analiză pătrunzătoare și fascinantă a rolului îmbătrânirii.

Kirkus Reviews

Josh Mitteldorf și Dorion Sagan explică într-un mod neconvențional teoria evoluționistă și o serie de cercetări despre îmbătrânire, iar concluziile lor revoluționare ar putea fi punctul de pornire către o descoperire importantă.

Science News

Știința o dovedește: poți da ceasul înapoi și te poți simți cu 10 sau chiar cu 20 de ani mai tânăr. În noua lor carte, Josh Mitteldorf și Dorion Sagan rezumă descoperirile inovatoare și oferă un plan ușor de urmat pentru a preveni semnele îmbătrânirii.

Closer Magazine

În „Descifrarea codului vârstei“, biologul teoretician Josh Mitteldorf și premiatul scriitor Dorion Sagan demonstrează că evoluția și îmbătrânirea sunt și mai complexe decât ne-am fi imaginat.

Folosindu-se de multidisciplinaritate și analizând istoria ideilor despre evoluție, această carte argumentează că îmbătrânirea nu este ceva ce „se întâmplă pur și simplu“, nici rezultatul luptei pentru supraviețuire sau un fenomen genetic inevitabil.

Mai curând, îmbătrânirea deține un scop evolutiv fascinant: stabilizarea populațiilor și a ecosistemelor, mereu amenințate de fluctuații ciclice care pot cauza extincția.

Atunci când o specie devine prea numeroasă, se poate expune riscului unei exterminări masive.

Îmbătrânirea susține de fapt evoluția și dezvoltarea noastră ca specie. Această nouă perspectivă dinamică asupra îmbătrânirii este provocatoare, antrenantă și inovatoare și ne va face să punem într-o lumină nouă modul în care înțelegem îmbătrânirea, moartea și tot ceea ce ne face umani.