0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Cărți: Tantra
  4. Iubitul tantric
Carte

Iubitul tantric

Iubitul tantric. Editura Venusiana

Bărbatul pe calea erosului sacru

Autor(i): Jacques Ferber
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 191 (14x21 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Iubitul tantric este acel bărbat ce se află în permanență în contact cu puterea sa masculină, acel bărbat cu inima trează și pe deplin conștient. Astfel, el poate întâlni femeia într-un dans al bucuriei, al sacrului și al iubirii profunde, în care trupul, inima și spiritul sunt prezente deopotrivă.

Având la bază propria experiență tantrică pe calea erosului sacru, Jacques Ferber descrie transformările interioare care îl conduc progresiv pe bărbat către o relație spiritualizată cu femeia. El aduce astfel o lumină nouă și profundă în domeniul sexualității bărbatului.

Problema abordată aici este simplă: ce se petrece în interiorul bărbatului, în sufletul, inima și trupul său atunci când se află în relație cu o femeie și cum anume poate surmonta dificultățile, cum își poate deschide inima și sufletul pentru a atinge un înalt grad de plăcere, și uniunea extatică.

Cartea Iubitul tantric a fost scrisă pornind de la experiența mea personală: tot ceea ce este scris am trăit și simțit în ființa mea, chiar dacă unele senzații nu au durat totdeauna foarte mult, am avut viziunea totuși lor.

Autorul

Cartea „Iubitul tantric“ tratează calea erosului masculin din punct de vedere tantric, adică dintr-o perspectivă ce reunește spiritualitatea și sexualitatea în cadrul unei relații autentice cu o femeie.

Tantra este un sistem spiritual care s-a dezvoltat inițial în India și care s-a răspândit în Occident în a doua jumătate a secolului XX, unde a avut un ecou favorabil.

Tantra consideră energia sexuală ca fiind prin excelență energia vieții, iar uniunea amoroasă este experimentată ca un mijloc de a trăi fuziunea cosmică, de a depăși dualitatea inerentă lumii noastre și de a accede astfel la divin.

Dincolo de credințele religioase, tantra a propus un ansamblu de practici, o formă de yoga ce se practică în doi, bărbat și femeie, bărbatul reprezentând principiul masculin, Shiva, iar femeia, principiul feminin, Shakti.

„Iubitul tantric“ nu este, cu toate acestea, o carte despre tantra. Ea vorbește despre sexualitatea masculină pe calea tantrică și nu despre Tantra în general, despre originile și principiile ei și nici despre exercițiile tantrice ce pot fi practicate singur sau în cuplul polar bărbat-femeie.

Cititorul interesat, dornic să meargă mai în profunzime în acest sens, va găsi la finalul acestei lucrări o bibliografie despre tantra. Totuși, această carte este tantrică în felul său, în sensul că ia în considerare experiența, senzualitatea - în toate dimensiunile sale, și relația de cuplu ca fiind căi privilegiate de acces la divin.

Lucrarea prezintă de asemeni și un ansamblu de tehnici ce permit atingerea stării de multiorgasm și a extazului, grație controlului ejaculării prin intermediul transmutării potențialului erotic și a sublimării energiei rezultate în etajele superioare ale ființei.

Această carte se adresează bărbaților ce se află în căutarea experiențelor erotice împlinitoare și care integrează senzualitatea, autenticitatea și spiritualitatea. Ea se adresează deopotrivă și femeilor pentru că le împărtășește un punct de vedere masculin din interior.

Cuprinsul cărţii: „Iubitul tantric“