0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Yoga
  3. Cărţi: Tantra
  4. Iubitul tantric
Carte

Iubitul tantric

Iubitul tantric. Editura Venusiana
CumpărDetalii carte

Bărbatul pe calea erosului sacru

Autor(i): Jacques Ferber
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 191 (14x21 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Iubitul tantric este acel bărbat ce se află în permanenţă în contact cu puterea sa masculină, acel bărbat cu inima trează şi pe deplin conştient. Astfel, el poate întâlni femeia într-un dans al bucuriei, al sacrului şi al iubirii profunde, în care trupul, inima şi spiritul sunt prezente deopotrivă.

Având la bază propria experienţă tantrică pe calea erosului sacru, Jacques Ferber descrie transformările interioare care îl conduc progresiv pe bărbat către o relaţie spiritualizată cu femeia. El aduce astfel o lumină nouă şi profundă în domeniul sexualităţii bărbatului.

„Problema abordată aici este simplă: ce se petrece în interiorul bărbatului, în sufletul, inima şi trupul său atunci când se află în relaţie cu o femeie şi cum anume poate surmonta dificultăţile, cum îşi poate deschide inima şi sufletul pentru a atinge un înalt grad de plăcere, şi uniunea extatică.

Cartea Iubitul tantric a fost scrisă pornind de la experienţa mea personală: tot ceea ce este scris am trăit şi simţit în fiinţa mea, chiar dacă unele senzaţii nu au durat totdeauna foarte mult, am avut viziunea totuşi lor.“ (Autorul)

Cartea „Iubitul tantric“ tratează calea erosului masculin din punct de vedere tantric, adică dintr-o perspectivă ce reuneşte spiritualitatea şi sexualitatea în cadrul unei relaţii autentice cu o femeie.

Tantra este un sistem spiritual care s-a dezvoltat iniţial în India şi care s-a răspândit în Occident în a doua jumătate a secolului XX, unde a avut un ecou favorabil.

Tantra consideră energia sexuală ca fiind prin excelenţă energia vieţii, iar uniunea amoroasă este experimentată ca un mijloc de a trăi fuziunea cosmică, de a depăşi dualitatea inerentă lumii noastre şi de a accede astfel la divin.

Dincolo de credinţele religioase, tantra a propus un ansamblu de practici, o formă de yoga ce se practică în doi, bărbat şi femeie, bărbatul reprezentând principiul masculin, Shiva, iar femeia, principiul feminin, Shakti.

„Iubitul tantric“ nu este, cu toate acestea, o carte despre tantra. Ea vorbeşte despre sexualitatea masculină pe calea tantrică şi nu despre Tantra în general, despre originile şi principiile ei şi nici despre exerciţiile tantrice ce pot fi practicate singur sau în cuplul polar bărbat-femeie.

Cititorul interesat, dornic să meargă mai în profunzime în acest sens, va găsi la finalul acestei lucrări o bibliografie despre tantra. Totuşi, această carte este tantrică în felul său, în sensul că ia în considerare experienţa, senzualitatea - în toate dimensiunile sale, şi relaţia de cuplu ca fiind căi privilegiate de acces la divin.

Lucrarea prezintă de asemeni şi un ansamblu de tehnici ce permit atingerea stării de multiorgasm şi a extazului, graţie controlului ejaculării prin intermediul transmutării potenţialului erotic şi a sublimării energiei rezultate în etajele superioare ale fiinţei.

Această carte se adresează bărbaţilor ce se află în căutarea experienţelor erotice împlinitoare şi care integrează senzualitatea, autenticitatea şi spiritualitatea. Ea se adresează deopotrivă şi femeilor pentru că le împărtăşeşte un punct de vedere masculin din interior.

Cuprinsul cărţii: „Iubitul tantric“