0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Rețeta longevității
Carte

Rețeta longevității

O nouă strategie alimentară pentru regenerarea și întinerirea organismului, combaterea bolilor și atingerea greutății ideale

Autor(i): Valter Longo
Editura: Paralela 45
Colecţia: Total
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 248 (14x21 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

CONȚINE PROGRAMUL NUTRIȚIONAL

DIETA CARE IMITĂ POSTUL

BENEFICIAȚI DE TOATE AVANTAJELE POSTULUI FĂRĂ ÎNFOMETARE!

Ceea ce mâncăm poate determina durata și calitatea vieții noastre? Răspunsul e un „Da“ dovedit clinic. Aproape treizeci de ani de cercetări despre legătura dintre nutriție, gene, îmbătrânire și boli i-au permis profesorului Valter Longo să elaboreze o strategie unică pentru o îmbătrânire sănătoasă.

Cum putem îmbătrâni sănătos? Adoptând rețeta longevității creată de autor și practicând de trei până la patru ori pe an Dieta care Imită Postul (DIP). În felul acesta puteți profita de toate beneficiile postului fără a suferi de pe urma inconvenientelor (foamea, lipsa de energie, tulburările de somn etc.).

Formulată în urma unor decenii de cercetare, DIP activează producția de celule stem, regenerează și întinerește celulele și organele, limitând apariția bolilor (cardiovasculare, neurodegenerative, inflamatorii, autoimune) și reducând, printre altele, riscul de cancer sau diabet.