0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Timp Liber
  3. Hygge. Arta daneză a fericirii
Carte

Hygge. Arta daneză a fericirii

Hygge. Arta daneză a fericirii. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Autor(i): Marie Tourell Søderberg
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Hygge: un cuvânt simplu, care ne reaminteşte de ceea ce contează cu adevărat în viaţă

Conceptul scandinav, pronunţat „hiu-gă“, face din Danemarca cea mai fericită ţară de pe pământ. Fără să aibă un echivalent în română, acest cuvânt descrie un moment de fericire, căldură şi apropiere şi îl întâlnim în lucrurile mărunte din viaţa noastră.

Cu toţii cunoaştem instinctiv acest sentiment de hygge. Îl trăim atunci când ne cuibărim în locul nostru preferat cu o carte de care ne lăsăm captivaţi sau când luăm masa împreună cu prietenii noştri. Dar nu toţi ştim cum să ne facem timp pentru asemenea momente.

Ghidul minunat şi autentic al lui Marie Tourell Søderberg vă va demonstra că hygge se găseşte cu adevărat pretutindeni, dacă ştim unde să ne uităm. Începând cu interiorul casei şi până la prepararea bucatelor, hygge există în toate aspectele vieţii de zi cu zi.

Cartea aceasta vă va învăţa cum să spuneţi hygge, cum să găsiţi hygge şi cum să creaţi hygge. Vă va ajuta, totodată, să vă daţi seama de importanţa acestor momente, cu atât mai mult cu cât, în vieţile noastre moderne ocupate, este esenţial să ne deconectăm şi să ne facem timp pentru hygge.

Pentru a scrie această carte, autoarea a călătorit în toată Danemarca şi a stat de vorbă cu oameni obişnuiţi despre ce înseamnă hygge pentru ei, cerând părerea experţilor legată de motivul pentru care avem nevoie de mai multă hygge în vieţile noastre.