0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Zoologie
  3. Prietenii păsărilor
Carte

Prietenii păsărilor

Prietenii păsărilor. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Orbán Zoltán
Editura: Casa
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 240 (13x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte a fost publicată cu sprijinul Societăţii Ornitologice Române.

Cu cât se îndepărtează mai mult de natură, pentru a-şi suplini nevoia zilnică de mişcare şi de experienţe noi, omul inventează tot felul de activităţi individuale sau colective - drumeţii, creşterea animalelor de companie, peisagistică urbană, sporturi extreme.

Activităţile cotidiene pentru protecţia păsărilor şi a naturii în gospodărie, reprezintă în mai mare măsură recreere decât muncă.

Observarea activităţii păsărilor la hrănitoare sau adăpătoare, a fluturilor care vizitează florile, a marii varietăţi de albine solitare, neastâmpărate, la hotelul pentru insecte, poate fi o experienţă nu numai personală, ci şi una colectivă.

Societatea Ornitologică Română a lansat programul „Grădini şi Şcoli Prietenoase cu Natura“, care are ca scop creşterea biodiversităţii citadine şi conştientizarea în cadrul publicului larg a importanţei acesteia.

Cartea se adresează tuturor acelora care doresc să vină în ajutorul păsărilor şi vieţuitoarelor mici din zonele de locuit. Prin utilizarea unor mijloace şi a unor metode simple şi ieftine se poate interveni cu succes în păstrarea şi exploatarea acestei bogăţii.

Foarte frumos şi bogat ilustrată, cartea conţine şi un determinator al celor mai frecvente specii de păsări din localităţi.