0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Transformare spirituală
 4. B.L.I.S.S. Natura extazului
Carte

B.L.I.S.S. Natura extazului

Coperta cărții: B.L.I.S.S. Natura extazului de la editura For You.
Cartea: B.L.I.S.S. Natura extazului
Autor: Maureen Moss
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Maureen Moss
Editura: For You
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 220 (14x20 cm)
ISBN:9789737978745
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Nu trebuie să ne blocăm într-o viață obișnuită, atunci când în interiorul nostru se află o viață extraordinară. Știu acest lucru, pentru că le am pe amândouă“, spune Maureen Moss, autoare, consilieră pe teme de dezvoltare personală și conducătoare de workshop-uri.

În cartea „B.L.I.S.S. Natura extazului“, ea ne conduce într-o călătorie extraordinară înapoi la adevărata noastră natură: la extaz. Această călătorie magică operează o vindecare profundă – atât la nivel personal, cât și global.

„B.L.I.S.S. Natura extazului“ ne arată cum să armonizăm cele cinci elemente ale extazului – echilibru, iubire, integritate, sexualitate și suflet. Pe parcursul cărții, suntem ajutați în acest sens de relatări personale legate de transformare și de o serie de explorări interioare.

B - (Balance) Echilibrul poate fi găsit atunci când umblăm în lumina unui adevăr care depășește cu mult orice adevăr pe care-l cunoaște mintea în prezent.

L - (Love) - Iubire: „Oare sunt iubit și iubesc și eu așa cum trebuie?“ În fiecare moment în care vă veți atinge propria inimă, veți ajunge să știți mai mult despre Iubire.

I - Integritate: Există o imensă libertate și o legătură profundă cu pulsul universal, atunci când ne trăim viața cu Integritate.

S - Sexualitate: Înțelegerea aspectului divin al Sexualității noastre și a forței pure a energiei noastre sexuale sacre ne va deschide inima și ne va permite să ne apropiem și mai mult de inima lui Dumnezeu.

S - Suflet: Când urmezi mesajul Sufletului, ai de plătit un preț, dar te așteaptă și o recompensă. Prețul este că viața ta, așa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel. Recompensa: viața ta, așa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel.

Cuprinsul cărţii: „B.L.I.S.S. Natura extazului“

 • Mulțumiri
 • Prefață
 • Introducere
 • ECHILIBRU
 • IUBIREA
 • INTEGRITATEA
 • SEXUALITATEA
 • SUFLETUL
 • Despre autor