0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. Curs de miracole pe înțelesul tuturor
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Curs de miracole pe înțelesul tuturor

Coperta cărții: Curs de miracole pe înțelesul tuturor – Cum să ajungi de la frică la iubire de la editura For You.
Cartea: Curs de miracole pe înțelesul tuturor – Cum să ajungi de la frică la iubire
Autor: Alan Cohen
Editura: For You
Cumpăr

Cum să ajungi de la frică la iubire

Autor(i): Alan Cohen
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (13x20 cm)
ISBN:9786066391948
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mulți oameni care se apucă de studiul cărții „Curs de miracole“ declară că întâmpină dificultăți în aprecierea principiilor sau întâmpină rezistență la lecții.

Deși tânjesc după eliberarea spirituală pe care le-o oferă Cursul, pun deoparte cartea, sperând ca într-o bună zi să o poată parcurge.

Cursant și profesor de peste 30 de ani al „Cursului de miracole“, Alan Cohen preia ideile de bază ale Cursului și le redă în lecții practice și ușor de înțeles, cu o mulțime de exemple și aplicații din viața reală.

„Curs de miracole pe înțelesul tuturor“ este un ghid unic pentru cititori, dar și o analiză impregnată cu stilul inconfundabil al lui Alan Cohen.

Alan Cohen descrie „Curs de miracole“ ca pe o hartă de ieșire din iad – o cale de ieșire din mentalitatea ego-ului caracterizată de frică, autodevalorizare, lipsuri și separare. În acest comentariu genial, Alan ne arată cum să interpretăm harta!

Dr. Robert Holden

Excelentă, minunată, plină de semnificații profunde, exact ce mi-a recomandat medicul! Simplă, ușor de citit și plină de povestiri scurte și plăcute, această carte îi va ajuta pe cei care studiază „Curs de miracole“ să-i înțeleagă câteva dintre conceptele și principiile de bază.

Dr. Jon Mundy