0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. De la lacrimi la triumf
Carte

De la lacrimi la triumf

Coperta cărții: De la lacrimi la triumf – Călătoria spirituală de la suferință la iluminare de la editura For You.
Cartea: De la lacrimi la triumf – Călătoria spirituală de la suferință la iluminare
Autor: Marianne Williamson
Editura: For You
Cumpăr

Călătoria spirituală de la suferință la iluminare

Autor(i): Marianne Williamson
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 272 (13x20 cm)
ISBN:9786066392136
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Marianne Williamson susține că dorința noastră de a evita durerea este, de fapt, în detrimentul vieții noastre, deconectându-ne de cele mai profunde emoții și împiedicând adevărata vindecare și transcendență spirituală.

În cartea „De la lacrimi la triumf“ ea susține că noi, colectiv și individual, ne învățăm să evităm durerea și, prin aceasta, neglijăm lucrarea spirituală a vindecării.

În loc să ne permitem să ne îmbrățișăm răul, îl amorțim, îl tratăm cu medicamente, îl respingem și ne redirecționăm atenția, astfel încât să nu ne confruntăm cu el.

Refuzând să ne recunoaștem suferința, o prelungim – și ratăm astfel ocazia unei înțelepciuni profunde, limitându-ne în consecință creșterea personală și oportunitatea de iluminare. Congelați prin negare, rămânem în picioare… Dar cu ce cost?!

Scrisă cu o compasiune caldă și o înțelepciune profundă, cartea „De la lacrimi la triumf“ ne oferă o cale puternică spre ieșirea din durere, către conștientizarea profundă a sentimentelor proprii, a vieții și a adevăratului Sine.

Toți ne confruntăm cu perioade din viața noastră când durerea de a trăi este pur și simplu prea mult de suportat. Pentru unii dintre noi aceste experiențe apar rar și, atunci când o fac, durerea este relativ redusă. Dar pentru alții durerea copleșitoare devine o povară și, prin urmare, le este greu să găsească până și cea mai simplă alinare. Din ce în ce mai profund ne cufundăm în fântâna propriilor noastre lacrimi, într-un întuneric ce pare fără de sfârșit. Ne întrebăm de unde vine toată această suferință. Și ne întrebăm dacă se va termina vreodată.

Vindecarea spirituală nu constă în negarea durerii tale, ci în faptul că o simți până la capăt și i-o predai lui Dumnezeu.

Și apoi miracolele încep să apară…

Marianne Williamson