0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Transformare spirituală
  4. Dependent de spirit
Carte

Dependent de spirit

Dependent de spirit. Editura For You
CumpărDetalii carte

Un drum radical către descoperirea iubirii de sine şi a miracolelor

Autor(i): Gabrielle Bernstein
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cum se face că o publicistă de succes din New York, o tânără amatoare de distracţii, se transformă într-un ghid pentru noua generaţie?

De la dezamăgiri în dragoste şi anxietate până la tulburări de alimentaţie şi consum de droguri, Gabrielle Bernstein a parcurs un drum anevoios până la a înţelege că frica nu este deloc înfricoşătoare cu adevărat şi, cel mai adesea, nici măcar reală. Ea a renunţat la neîncrederea în sine şi la dependenţe de tot felul pentru a face loc unui tip nou de experienţă.

În cartea sa „Dependent de Spirit“, Gabrielle Bernstein ne povesteşte cum şi-a transformat viaţa şi ne oferă propria ei călătorie spirituală drept ghid pentru a ne învinge frica, a ne schimba percepţiile şi a ne crea o viaţă care să ne aducă împlinire autentică.

Dependenţa de lucruri şi experienţe deşarte se transformă în „dependenţă“ de Spirit, astfel încât să ne trăim viaţa deplin şi cu bucurie.

„Dependent de Spirit“ te învaţă, într-un mod clar şi distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieţii, prin exemplul viu dat de însăşi Gabrielle.

Sinceritatea, bunăvoinţa şi smerenia sinceră îi oferă puterea necesară de a fi un mentor autentic.