0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. Renunță la Ego!
Carte

Renunță la Ego!

Fii eroul propriei tale povești!

Autor(i): James McCrae
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Câteodată, cele mai mari eșecuri pot conduce la cea mai mare transformare.

În anul 2012, James McCrae a renunțat la viața sa comodă și la cariera în advertising, din Minnesota, și s-a mutat în New York, pentru a-și urma visul de-a deveni scriitor.

La scurt timp, a lovit Uraganul Sandy, orașul a ajuns sub ape, iar James s-a trezit fără job și fără bani. S-a refugiat în Culebra și acolo, pe Flamenco Beach, cu cele mai mari îndoieli și nesiguranțe în suflet, a avut o revelație și a reușit să se ridice deasupra problemelor sale.

Cum? Descoperindu-și egoul, care avea multe lucruri negative de zis…

Această poveste despre aventură, salvare și transformare ne reamintește tuturor că avem două voci lăuntrice: cea a egoului și cea a sinelui superior.

Egoul este zona noastră cea mai reactivă, atașată de minte și care ne spune că suntem victimele circumstanțelor noastre. Sinele superior, pe de altă parte, este sursa intuiției și a imaginației, care ne reamintește că suntem creatorii realității noastre.

Cu o atitudine candidă și limpede și printr-o proză realmente încântătoare, James îți arată cum să depășești provocările și să duci o viață creativă și liberă.

Fie că dorești o carieră de succes, că vrei să îți îmbunătățești relațiile sau să descoperi ce putere are imaginația ta, această carte îți arată calea de urmat către o viață trăită cu sens.