0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Trezirea minții luminoase
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Trezirea minții luminoase

Trezirea minții luminoase. Editura Curtea Veche

Meditație tibetană pentru a ajunge la pacea interioară și bucurie

Autor(i): Tenzin Wangyal Rinpoche
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Tenzin Wangyal Rinpoche prezintă în această carte mai mult decât niște simple concepte. Conștient că oamenii sunt ființe pline de viață, active, însuflețite, deci nu niște obiecte mecanice, el își asumă rolul de ghid în lumea învățăturilor și a practicilor spirituale tibetane pentru a te ajuta să le înțelegi și să le aplici. Scopul lui este acela de a te susține să te ajuți singur.

De aceea, în plus față de capitolele cărții, poți folosi materialul audio special conceput pentru a oferi exemple de punere în practică a tehnicilor de meditație.

Întărirea și îmbogățirea universului interior sunt primii pași către o viață împlinită, plină de satisfacții și bucurii. Schimbarea vieții tale nu este rezultatul tehnicilor de meditație învățate, ci urmarea calității relației pe care o ai cu tine însuți.

Așadar, prima întrebare, și cea mai importantă, pe care ți-o adresează Tenzin Wangyal Rinpoche este: Știi cine ești? Dacă ești captivul unui sine fals și ai pierdut contactul cu esența ta, cartea aceasta te va ajuta să afli sensul vieții.

Meditația este calea supremă prin care poți intra în contact cu tine însuți. Fiind pasionat de străvechile învățături tibetane, Tenzin Wangyal Rinpoche a căutat mereu căi de a aduce aceste principii spirituale în lumea occidentală. El împărtășește aici modul în care refugiul interior este ușa pe care trebuie să o deschizi pentru a-ți prețui și a-ți respecta corpul, limbajul și mintea.

Conectarea cu propriul sine, prin meditație și prin alte tehnici de relaxare și de vindecare spirituală, precum și explorarea sensurilor personale ale vieții te conduc spre transformarea limitărilor în daruri, spre înlocuirea întunericului cu lumină, spre înlăturarea suferinței și trăirea seninătății. Așa vei descoperi adevărata ta comoară interioară!