0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Yoga tibetană pentru sănătate și starea de bine
Carte

Yoga tibetană pentru sănătate și starea de bine

Coperta cărții: Yoga tibetană pentru sănătate și starea de bine – Știința și practica vindecării corpului, energiei și minții de la editura For You.
Cartea: Yoga tibetană pentru sănătate și starea de bine – Știința și practica vindecării corpului, energiei și minții
Autor: Dr. Alejandro Chaoul,
Editura: For You
Cumpăr

Știința și practica vindecării corpului, energiei și minții

Autor(i): Dr. Alejandro Chaoul,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 148 (13x20 cm)
ISBN:9786066392945
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În timp ce yoga a devenit o practică obișnuită pentru sănătate și bunăstare, instrumentele ancestrale de yoga tibetană au rămas secrete timp de secole.

Numite și „mișcările magice“, tehnicile din yoga tibetană îmbunătățesc forța fizică și sănătatea emoțională și mentală, vindecând sistemul corp-energie-minte cu un sentiment de conștiență și armonie.

În cartea sa „Yoga tibetană pentru sănătate și starea de bine“, dr. Alejandro Chaoul se concentrează asupra celor cinci principale energii ale respirației din medicina și yoga tibetane și asupra modului în care mișcările speciale ale corpului pentru fiecare dintre aceste energii activează cele cinci chakre din corpul nostru.

Dr. Chaoul îți împărtășește experiențele sale de practică zilnică în diferite medii și culturi, punând accentul pe un stil de viață simplu, accesibil și facil, adaptat la lumea reală.

El îți oferă, de asemenea, o înțelegere contextuală a istoriei și a stilului tibetan de yoga. Cu astfel de instrumente îndelung testate și practicate, vei putea să elimini și tu pe deplin obstacolele din viața ta și să te bucuri de sănătate și starea de bine.