0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cercul inovației
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Cercul inovației

Cercul inovației. Editura Publica

Drumurile bătătorite nu duc spre succes

Autor(i): Tom Peters
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 560 (14x20 cm)
Preţ: 56,84 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supraviețuire este inovația constantă – atât pentru individ, cât și pentru organizație.

În cartea „Cercul inovației“, Tom Peters își reexaminează, rafinează și reinventează propriile opinii despre inovație.

Menirea acesteia, după cum spune chiar autorul, este să „îngrozească“ și să „lumineze“ în același timp.

Acestea sunt „vremuri deosebit de periculoase pentru cei care nu reușesc să ia taurul de coarne… dar și vremuri deosebit de prolifice pentru cei care o fac.“

Geniul lui Peters își lasă amprenta pe fiecare pagină a cărții prin curiozitatea insațiabilă, intelectul agil, perspectiva pragmatică și misterioasa capacitate de a percepe spiritul timpului.

Această carte este plină de energie și de profunzime. Ea se adresează deopotrivă minții, inimii și sufletului. Vă poate transforma compania, cariera, chiar și pe voi înșivă.

„În stilul său inimitabil, Tom Peters a reușit din nou să ofere o resursă inestimabilă tuturor executivilor care se confruntă cu provocări nemaiîntâlnite până acum în lumea afacerilor.“ (Frederick W. Smith, CEO, FedEx)

„O capodoperă a genului… Peters nu numai că este părintele corporației postmoderne, dar mai mult decât atât este primul care reușește să scrie literatură de management postmodernă.“ (Los Angeles Times)

„Un adevărat manual pentru afacerile care doresc să supraviețuiască într-o lume în continuă schimbare.“ (St. Petersburg Times)

„Soluțiile lui Peters sunt adesea radicale, într-un joc periculos cu limita. Însă cazuistica ce-i servește drept reper spune că cine le implementează, reușește la scară mare. Pentru inovație îți trebuie curaj, evadare din zona de confort, puterea de a uita un modus vivendi și de a te actualiza cu gesturi de avangardă. Noi credem în forța inovației și în șansa de a te reinventa, pentru a reuși. Aidoma acestei cărți e și spiritul TEBA – Trans European Business Academy; relaxat, lucid, la zi și dincolo de ziua de mâine, «anticipând evoluția».“ (Ilie Drăgan, Board member, TEBA)