0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cercul inovaţiei
Carte

Cercul inovaţiei

Cercul inovaţiei. Editura Publica
Detalii carte

Drumurile bătătorite nu duc spre succes

Autor(i): Tom Peters
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 560 (14x20 cm)
Preţ: 56,84 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supravieţuire este inovaţia constantă – atât pentru individ, cât şi pentru organizaţie.

În cartea „Cercul inovaţiei“, Tom Peters îşi reexaminează, rafinează şi reinventează propriile opinii despre inovaţie.

Menirea acesteia, după cum spune chiar autorul, este să „îngrozească“ şi să „lumineze“ în acelaşi timp.

Acestea sunt „vremuri deosebit de periculoase pentru cei care nu reuşesc să ia taurul de coarne… dar şi vremuri deosebit de prolifice pentru cei care o fac.“

Geniul lui Peters îşi lasă amprenta pe fiecare pagină a cărţii prin curiozitatea insaţiabilă, intelectul agil, perspectiva pragmatică şi misterioasa capacitate de a percepe spiritul timpului.

Această carte este plină de energie şi de profunzime. Ea se adresează deopotrivă minţii, inimii şi sufletului. Vă poate transforma compania, cariera, chiar şi pe voi înşivă.

„În stilul său inimitabil, Tom Peters a reuşit din nou să ofere o resursă inestimabilă tuturor executivilor care se confruntă cu provocări nemaiîntâlnite până acum în lumea afacerilor.“ (Frederick W. Smith, CEO, FedEx)

„O capodoperă a genului… Peters nu numai că este părintele corporaţiei postmoderne, dar mai mult decât atât este primul care reuşeşte să scrie literatură de management postmodernă.“ (Los Angeles Times)

„Un adevărat manual pentru afacerile care doresc să supravieţuiască într-o lume în continuă schimbare.“ (St. Petersburg Times)

„Soluţiile lui Peters sunt adesea radicale, într-un joc periculos cu limita. Însă cazuistica ce-i serveşte drept reper spune că cine le implementează, reuşeşte la scară mare. Pentru inovaţie îţi trebuie curaj, evadare din zona de confort, puterea de a uita un modus vivendi şi de a te actualiza cu gesturi de avangardă. Noi credem în forţa inovaţiei şi în şansa de a te reinventa, pentru a reuşi. Aidoma acestei cărţi e şi spiritul TEBA – Trans European Business Academy; relaxat, lucid, la zi şi dincolo de ziua de mâine, «anticipând evoluţia».“ (Ilie Drăgan, Board member, TEBA)