0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Dă lovitura!
Carte

Dă lovitura!

Dă lovitura!. Editura Publica
Cumpăr

De ce ACUM e momentul să faci bani din pasiunea ta

Autor(i): Gary Vaynerchuk
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 152 (14x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Cât de mult vrei să reușești?
  • Te mistuie această dorință?
  • Nu dormi nopțile, ți se-nvârte capul de idei și vise?
  • Ai face orice pentru șansa de a trăi exclusiv după propriile reguli?

Dacă-i așa, ai noroc. Ai noroc, pentru că trăiești într-o epocă a oportunităților fără precedent pentru cei cu suficient nerv, răbdare și vise mărețe. Îți spun eu, cel care nu am avut altceva la dispoziție în afară de cele înșirate mai sus.

Poate că ai cumpărat cartea aceasta pentru a descoperi secretul succesului meu. Ei bine, secretul meu este că trăiesc după trei reguli foarte simple:

  • Iubește-ți familia
  • Muncește pe brânci
  • Trăiește-ți pasiunea

„Oricine dorește o super-realizare profesională trebuie, cu orice preț, să învețe tehnicile lui Gary Vee. El e omul care a rescris regulile de business și a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic.“ (Tim Ferriss, autorul cărții „The 4-Hour Workweek“)

„Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit și folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră și amuză. Ești dator față de tine însuți cu lectura acestei cărți!“ (Tony Hsieh, autorul cărții „Cum să livrezi fericire“)

„Gary a fost primul care mi-a atras atenția asupra importanței brandului personal – asta cu multe luni înainte de a se vorbi despre o astfel de chestiune, așa e el, cu doi pași înaintea tuturor.“ (Kevin Rose, fondator Digg.com)