0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Dă lovitura!
Carte

Dă lovitura!

Dă lovitura!. Editura Publica
CumpărDetalii carte

De ce ACUM e momentul să faci bani din pasiunea ta

Autor(i): Gary Vaynerchuk
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 152 (14x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Cât de mult vrei să reuşeşti?
  • Te mistuie această dorinţă?
  • Nu dormi nopţile, ţi se-nvârte capul de idei şi vise?
  • Ai face orice pentru şansa de a trăi exclusiv după propriile reguli?

Dacă-i aşa, ai noroc. Ai noroc, pentru că trăieşti într-o epocă a oportunităţilor fără precedent pentru cei cu suficient nerv, răbdare şi vise măreţe. Îţi spun eu, cel care nu am avut altceva la dispoziţie în afară de cele înşirate mai sus.

Poate că ai cumpărat cartea aceasta pentru a descoperi secretul succesului meu. Ei bine, secretul meu este că trăiesc după trei reguli foarte simple:

  • Iubeşte-ţi familia
  • Munceşte pe brânci
  • Trăieşte-ţi pasiunea

„Oricine doreşte o super-realizare profesională trebuie, cu orice preţ, să înveţe tehnicile lui Gary Vee. El e omul care a rescris regulile de business şi a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic.“ (Tim Ferriss, autorul cărţii „The 4-Hour Workweek“)

„Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit şi folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră şi amuză. Eşti dator faţă de tine însuţi cu lectura acestei cărţi!“ (Tony Hsieh, autorul cărţii „Cum să livrezi fericire“)

„Gary a fost primul care mi-a atras atenţia asupra importanţei brandului personal – asta cu multe luni înainte de a se vorbi despre o astfel de chestiune, aşa e el, cu doi paşi înaintea tuturor.“ (Kevin Rose, fondator Digg.com)