0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Economia Thank You
Carte

Economia Thank You

Economia Thank You. Editura Publica
Autor(i): Gary Vaynerchuk
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Comunicarea directă s-a întors. Când societatea a eliminat legăturile apropiate, personale și profesionale, care existau în comunitățile mai vechi și mai mici, oamenii au ajuns ca niște furnici răspândite pe masa de picnic – foarte ocupați, foarte puternici, dar prea departe unul de altul pentru a putea realiza ceva împreună. Acum, Internetul s-a maturizat, așa că puterea rețelelor de socializare le poate ajuta pe furnici să se adune sub masă, unde vor fi suficient de puternice pentru a o trage după ele dacă vor. Orice om de afaceri care nu vede consecințele acestei comunicări directe potențiale, are ochii închiși.

Dacă strategiile de social media vor avea succes, nu se va petrece datorită platformei; se va petrece pentru că recunoști că așteptările clienților și cultura acestora se pot schimba.

„A-ți arăta recunoștința este secretul care stă la temelia unui business sustenabil, iar Gary ne arată mai bine ca oricine altul de ce acest lucru contează acum mai mult ca niciodată. Dacă vrei să conduci o afacere de succes este obligatoriu să citești această carte.“ (Fred Wilson, cofondator Union Square Ventures)

„Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit și folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră și amuză. Ești dator față de tine însuți cu lectura acestei cărți!“ (Tony Hsieh, autorul cărții„Cum să livrezi fericire“)

„O carte pentru cei cărora le pasă cu adevărat. Încă o dată, Gary ne arată cu generozitate calea, ne învață prin forța exemplului propriu și face ca adevărul vorbelor sale să pară mai evident ca niciodată. Cumpără această carte pentru șeful tău ignorant!“ (Seth Godin, autor „Ești de neînlocuit?“)