0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Economia Thank You
Carte

Economia Thank You

Economia Thank You. Editura Publica
Detalii carte

Autor(i): Gary Vaynerchuk
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Comunicarea directă s-a întors. Când societatea a eliminat legăturile apropiate, personale şi profesionale, care existau în comunităţile mai vechi şi mai mici, oamenii au ajuns ca nişte furnici răspândite pe masa de picnic – foarte ocupaţi, foarte puternici, dar prea departe unul de altul pentru a putea realiza ceva împreună. Acum, Internetul s-a maturizat, aşa că puterea reţelelor de socializare le poate ajuta pe furnici să se adune sub masă, unde vor fi suficient de puternice pentru a o trage după ele dacă vor. Orice om de afaceri care nu vede consecinţele acestei comunicări directe potenţiale, are ochii închişi.

Dacă strategiile de social media vor avea succes, nu se va petrece datorită platformei; se va petrece pentru că recunoşti că aşteptările clienţilor şi cultura acestora se pot schimba.

„A-ţi arăta recunoştinţa este secretul care stă la temelia unui business sustenabil, iar Gary ne arată mai bine ca oricine altul de ce acest lucru contează acum mai mult ca niciodată. Dacă vrei să conduci o afacere de succes este obligatoriu să citeşti această carte.“ (Fred Wilson, cofondator Union Square Ventures)

„Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit şi folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră şi amuză. Eşti dator faţă de tine însuţi cu lectura acestei cărţi!“ (Tony Hsieh, autorul cărţii„Cum să livrezi fericire“)

„O carte pentru cei cărora le pasă cu adevărat. Încă o dată, Gary ne arată cu generozitate calea, ne învaţă prin forţa exemplului propriu şi face ca adevărul vorbelor sale să pară mai evident ca niciodată. Cumpără această carte pentru şeful tău ignorant!“ (Seth Godin, autor „Eşti de neînlocuit?“)