Superalimente

Autor: David Wolfe
Editura: Adevăr Divin
Alimentația și medicina viitorului
Autor(i): David WolfeEditura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 283 color (13x20 cm)
ISBN:9786068080970
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Superalimentele sunt produse alimentare excepțional de bogate în energie și în substanțe nutritive, cu un potențial terapeutic fără egal.
În această carte bogat ilustrată, binecunoscutul specialist al alimentației vii, David Wolfe, îți prezintă câteva din cele mai delicioase produse vegetale, precum fructele goji, boabele de cacao (ciocolata crudă), semințele de cânepă, maca, spirulina, produsele apicole și multe altele.
Surse excepțional de bogate de proteine, vitamine, minerale, enzime, antioxidanți, grăsimi și uleiuri bune, aminoacizi, acizi grași esențiali și alte substanțe nutritive, aceste alimente reprezintă una dintre cele mai promițătoare piese ale puzzle-ului nutrițional.
Fiecare superaliment este descris în detaliu, fiind însoțit de mai multe rețete delicioase și ușor de preparat, dar și de informații științifice de ultimă oră.
Acest ghid este accesibil tuturor oamenilor și prezintă argumente foarte convingătoare, bazate pe dovezi științifice, care confirmă puterea unică a superalimentelor de a promova starea de excelență nutrițională, de sănătate și de bunăstare, de frumusețe, de a susține o agricultură sustenabilă și de a transforma dieta și stilul de viață ale oamenilor, conducând la o revitalizare a umanității și a planetei Pământ.
„David Wolfe este un supernutriționist. Cunoașterea sa în domeniul alimentelor, superalimentelor, plantelor medicinale și aromatice, precum a ciocolatei, nu are egal în întreaga lume.“ (Dr. JOHN GRAY, autorul cărții „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“)
„Dacă vei urma calea nutriției vizionare recomandată de David Wolfe în cartea Superalimente, corpul și sufletul tău vor intra pe o frecvență superioară de vibrație. Alimentele vii și informațiile primite de la David Wolfe ne-au transformat în totalitate viața.“ (ALEX și ALLYSON GREY, artiști și cofondatori ai Capelei Oglinzilor Sacre)
„David a scris ghidul suprem al superalimentelor. Cine aplică ce scrie aici se poate transforma într-o ființă supranaturală, așa cum ne este menit tuturor!“ (ROXANNE KLEIN, bucătar-șef, fondatoare a Roxanne’s Fine Cuisine)
Cuprinsul cărţii: „Superalimente“
- Introducere: De ce superalimente?
- Ce sunt acestea?
- Notă referitoare la rețetele din această carte
- Principalele zece superalimente
- Fructele goji: Izvorul tinereții
- Cacao: Ciocolată în stare pură
- Maca: Afrodisiacul din Anzi
- Produsele stupului: Primele superalimente
- Mierea
- Polenul de albine
- Lăptișorul de matcă
- Propolisul
- Spirulina: Regina proteinelor
- Algele verzi-albăstrui AFA: Alimente primordiale din Lacul Klamath, Oregon
- Fitoplanctonul marin: Fundamentul întregii vieți
- Aloe Vera: Secretul esenian și egiptean al nemuririi
- Semințele de cânepă: superalimentul viitorului
- Nucile de cocos: simbolul Paradisului
- Alte superalimente care merită să fie menționate
- Acai: Un antioxidant amazonian străvechi
- Camu camu: Regele alimentelor solare bogate în vitamina C
- Chlorella: Pigmentul verde al imaginației
- Fructele incașe (Incan Berries): Superfructele incașilor
- Kelp: Remedii minerale marine pentru glande
- Noni: Superfructul polinezian
- Yacon: Floarea soarelui preistorică și prebiotică
- Glosar al ingredientelor folosite în rețete
- Anexă: Informații nutriționale
- Index
- Despre autor
- Ciocolata sacră
- Fundația Plantării Pomilor Fructiferi