0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă
Carte

Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă

Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă. Editura Ganesha
CumpărDetalii carte

Autor(i): Florian Adel Gheorghiţă
Editura: Ganesha
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 264 (14x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Fructele şi legumele proaspete constituie baza unei alimentaţii cu virtuţi detoxifiante şi revitalizante de maximă eficienţă.

Învăţaţi să le alegeţi corect şi daţi prioritate fructelor şi legumelor de sezon. Ele au un gust mai bun şi conţin mai multe elemente nutritive.

Fructele ne oferă o gamă atât de variată de posibilităţi de alegere, încât le putem consuma în fiecare zi fără să ne plictisim de ele niciodată! Întregi, în salate sau sub formă de suc proaspăt stors, de preferinţă cultivate în regiunea în care trăiţi, de calitate bio şi culese la maturitate…

Pentru a beneficia cât mai mult de vitamine, minerale şi oligoelemente, achiziţionaţi fructe şi legume în forma lor „brută“ – morcovii şi napii cu tot cu frunze, de exemplu.

Salatele ambalate, ca de altfel tot ceea ce este deja preparat, trebuie să fie cu grijă… evitate. Alimentele industriale pline de aditivi, din făină şi zahăr rafinat, de cele mai multe ori mult prea impure, blochează funcţionarea corectă a organismului şi îngreunează trupul.

Pe scurt, mâncaţi simplu şi natural cât mai des posibil!

Încet-încet veţi resimţi binefacerile alimentelor care vă hrănesc fără să vă supraîncarce organismul. Veţi beneficia de o energie calitativă pe o durată mai lungă de timp şi veţi putea să vă realizaţi toate activităţile de peste zi fără să vă simţiţi epuizaţi o dată cu venirea serii.

Cuprinsul cărţii: „Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă“

  • INTRODUCERE
    • Un regim simplu
    • Câteva sfaturi esenţiale
    • Ajutaţi-vă prin obiceiurile cotidiene
    • Când să începem un program de detoxifiere?
  • VINDECAREA PRIN HRANĂ
    • Produse alimentare profund dăunătoare sănătăţii
      • Carnea
      • Efectele benefice ale alimentaţiei lacto-vegetariene
      • Care sunt pericolele consumului de carne
      • Otrăvirea
      • Cancerul
      • De ce persoanele care consumă carne sunt mai vulnerabile la cancer
      • Bolile cardiace
      • Putrefacţia
      • Care este relaţia între spiritualitate, morală şi consumul de came
      • Raportul între energia fizică şi hrana vegetariană
    • Zahărul
    • Oţetul alimentar din lemn
      • Înlocuitori naturali ai oţetului din lemn care au totodată valoare terapeutică
    • Cafeaua naturală şi efectele sale nocive
    • Obiceiuri alimentare greşite
      • Excesul caloric
      • Aport redus de fibre alimentare
      • Excesul de proteine şi de grăsimi animale, de zahăr şi de sare
      • Prezenţa mâncărurilor artificiale, a aditivilor alimentari şi a reziduurilor de cultură
    • Ce este un aliment natural
  • COMBINAŢII ALIMENTARE
    • Asocieri alimentare
    • O schemă orientativă
    • Ghid pentru o alimentaţie corectă
    • Profiluri alimentare
  • FRUCTELE ŞI LEGUMELE
    • Generalităţi
    • Compoziţia fructelor şi legumelor
    • Sucurile de fructe şi legume
    • Sucuri de legume
    • Sucuri de fructe
    • Fructe
    • Legume şi verdeţuri
    • Plante aromatice
  • CEREALELE
    • Generalităţi
    • Descrierea principalelor cereale
    • Noţiuni generale despre seminţele germinate
    • Puţină istorie
    • Proprietăţile nutriţionale ale seminţelor germinate
    • Obţinerea grâului germinat în condiţii casnice
    • Cauzele care conduc la negerminarea seminţelor
    • Proprietăţile nutriţionale ale grâului germinat
    • Grâul germinat şi viaţa sexuală
    • Rolul grâului germinat în procesul de reîntinerire
    • Poate să ajute grâul germinat la combaterea cancerului?
    • Vitamina E
    • Regimul OSHAWA
    • Reţete pentru regimul OSHAWA
  • PROTEINE ŞI GRĂSIMI
    • Grăsimile
      • Untul
      • Uleiurile vegetale naturale
      • Uleiul de măsline
      • Uleiul din seminţe
      • Cura eficienta cu ulei de floarea-soarelui
      • Margarina
      • Alimentele proteice
      • Oul
      • Laptele
      • Utilizarea laptelui şi a derivatelor sale
      • Iaurtul
    • Brânzeturile
      • Zerul
      • Urda
      • Brânza topită
      • Brânza de vaci
      • Îngheţata
      • Smântâna
      • Untul
    • Fructele oleaginoase
      • Legumele boabe
      • Ciupercile
    • ALIMENTELE REVITALIZANTE
      • Algele
      • Drojdia de bere
      • Mierea
      • Polenul
      • Lăptişorul de matcă
      • Propolisul
      • Ginseng sau planta-om
      • Cura cu oţet de mere
      • Cura cu aloe
      • Cura cu muguri de plop negru
      • Alimentele fermentate
      • Alimentele speciale
      • Biterul suedez
      • Puterile curative ale biterului suedez
      • Formula completă a biterului suedez
  • REŢETE DELICIOASE, PE BAZĂ DE LEGUME ŞI FRUCTE PROASPETE
    • Salate
    • Supe
    • Legume
    • Deserturi
    • Băuturi
  • INDEX DE SIMPTOME ŞI BOLI ÎMPREUNĂ CU ALIMENTELE INDICATE ÎN ELIMINAREA LOR