0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Ce mi-a șoptit o vrăbiuță
Carte

Ce mi-a șoptit o vrăbiuță

Confesiunile unei minți creative

Autor(i): Biz Stone
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Plecând de la titlul de „Tocilar al anului“, conferit de revista GQ, și ajungând unul dintre cei mai influenți oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Dar toți îl cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist și remarcabil de perspicace al Twitterului – platforma de social media care a schimbat de una singură modul în care funcționează lumea contemporană.

În această carte, Biz vorbește despre eșec, importanța vulnerabilității, ambiție și cultură organizațională. În lumea lui Biz:

  • Oportunitățile pot fi fabricate.
  • Rezultatele bune apar odată ce abandonezi un mod linear de gândire.
  • Creativitatea este inepuizabilă.
  • A pune întrebări nu te costă nimic.
  • Succesul personal și global se obține întotdeauna prin empatie.
Ce mi-a șoptit o vrăbiuță este o poveste emoționantă de viață, amuzantă și edificatoare deopotrivă, în care Biz se destăinuie până la capăt, oferindu-i cititorului darul perspectivei atunci când vine vorba de asumarea riscurilor, schimbarea vieții personale și schimbarea lumii.“ (Arianna Huffington)

„Cele mai multe relatări despre succesul antreprenorial se învârt în jurul unor personalități solitare care își întrec de fiecare dată concurența. Dar povestea spusă de Biz Stone este o interesantă și deseori extrem de amuzantă părăsire a acestei tradiții: o poveste a colaborării, a împărtășirii și a puterii care se naște în mijlocul unei comunități.“ (Steven Johnson, autorul cărții „De unde vin ideile bune“)

„Biz Stone ne împărtășește toate secretele succesului pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. I-am recomandat să nu facă asta. Dacă nu te simți inspirat și îmbogățit de această carte, înseamnă că nu ai citit-o.“ (Stephen Colbert)

„O lectură obligatorie pentru oricine care caută să-și folosească potențialul creativ.“ (Charles Best, fondator și director executiv al platformei DonorsChoose.org)