0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Ce mi-a şoptit o vrăbiuţă
Carte

Ce mi-a şoptit o vrăbiuţă

Ce mi-a şoptit o vrăbiuţă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Confesiunile unei minţi creative

Autor(i): Biz Stone
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Plecând de la titlul de „Tocilar al anului“, conferit de revista GQ, şi ajungând unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Dar toţi îl cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist şi remarcabil de perspicace al Twitterului – platforma de social media care a schimbat de una singură modul în care funcţionează lumea contemporană.

În această carte, Biz vorbeşte despre eşec, importanţa vulnerabilităţii, ambiţie şi cultură organizaţională. În lumea lui Biz:

  • Oportunităţile pot fi fabricate.
  • Rezultatele bune apar odată ce abandonezi un mod linear de gândire.
  • Creativitatea este inepuizabilă.
  • A pune întrebări nu te costă nimic.
  • Succesul personal şi global se obţine întotdeauna prin empatie.
Ce mi-a şoptit o vrăbiuţă este o poveste emoţionantă de viaţă, amuzantă şi edificatoare deopotrivă, în care Biz se destăinuie până la capăt, oferindu-i cititorului darul perspectivei atunci când vine vorba de asumarea riscurilor, schimbarea vieţii personale şi schimbarea lumii.“ (Arianna Huffington)

„Cele mai multe relatări despre succesul antreprenorial se învârt în jurul unor personalităţi solitare care îşi întrec de fiecare dată concurenţa. Dar povestea spusă de Biz Stone este o interesantă şi deseori extrem de amuzantă părăsire a acestei tradiţii: o poveste a colaborării, a împărtăşirii şi a puterii care se naşte în mijlocul unei comunităţi.“ (Steven Johnson, autorul cărţii „De unde vin ideile bune“)

„Biz Stone ne împărtăşeşte toate secretele succesului pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. I-am recomandat să nu facă asta. Dacă nu te simţi inspirat şi îmbogăţit de această carte, înseamnă că nu ai citit-o.“ (Stephen Colbert)

„O lectură obligatorie pentru oricine care caută să-şi folosească potenţialul creativ.“ (Charles Best, fondator şi director executiv al platformei DonorsChoose.org)