0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Competiția pentru viitor
Carte

Competiția pentru viitor

Competiția pentru viitor. Editura Meteor Press
Cumpăr
Autor(i): Gary Hamel, Coimbatore Krishnao Prahalad
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficiența în business
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 288 (17x24 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Din volumul „Competiția pentru viitor“ managerii află cum pot schimba domeniile în care își desfășoară activitatea.

Gary Hamel și C.K. Prahalad arată cititorului ce trebuie să facă firma lui în prezent pentru a putea ocupa mâine o poziție de frunte între companiile concurente. Subliniind faptul că secretul dobândirii întâietății pe piața viitorului constă în formularea unui punct de vedere propriu cu privire la ocaziile de mâine și în crearea capacităților care să permită exploatarea lor, autorii dau o semnificație cu totul nouă atributelor „strategic“ și, implicit, „de succes“.

„Hamel și Prahalad ridică întrebări cărora managerii trebuie să le găsească răspuns pentru a-și putea forma un punct de vedere despre viitor și a-și formula un plan care să-i ducă acolo… Este un stimulent valoros și eficient pentru partizanii școlii radicale de management din zilele noastre.“ (John Byrne, Business Week)

„Hamel și Prahalad căută să reabiliteze strategia punând, în esență, pe baze noi practica în domeniu. Cartea Competiția pentru viitor este menită să stea alături de lucrări despre strategie aparținând unor titani precum Michael E. Porter și Henry Mintzberg.“ (Polly Labarre, Industry Week)

„Competiția pentru viitor“ este o carte provocatoare, surprinzătoare și, mai ales, captivantă. Ea readuce curajul, îndrăzneală și dramatismul în domeniul strategiei.