0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Inovatorii
Carte

Inovatorii

Cum a creat revoluția digitală un grup de hackeri, genii și tocilari

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 576 (16x23 cm)
Preţ: 89,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, cartea „Inovatorii“ este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul și internetul, o istorie de referință a revoluției digitale și un ghid indispensabil al modului în care apare inovația.

Care au fost calitățile care le-au permis anumitor inovatori și antreprenori să-și transforme ideile vizionare în realități explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reușit, iar alții au dat greș?

În magistrala sa epopee, Isaacson începe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a făcut primii pași în programarea computerelor în anii 1840. Autorul explorează personalitățile fascinante care au creat revoluția digitală din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee și Larry Page.

Cartea de față este povestea modului în care au lucrat mințile lor și a ceea ce i-a făcut atât de inventivi.

Este, de asemenea, o relatare a modului în care capacitatea lor de a colabora și de a stăpâni arta muncii în echipă i-a făcut să fie și mai creativi.

Într-o eră care caută să cultive inovația, creativitatea și munca în echipă, „Inovatorii“ arată cum se petrec ele.

În 2011, revelatoarea biografie a lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, scrisă de Walter Isaacson a devenit un fenomen global și unul dintre cele mai impresionante bestseller-uri de nonficțiune din istorie.

Acum, Isaacson ne spune povestea oamenilor care au format personalități ca Jobs și au făcut posibilă era digitală.

Dacă doriți să înțelegeți cum se desfășoară, în mod real, inovația și felul în care colaborarea conduce la creativitate, atunci veți fi captivați de cartea „Inovatorii“.

„O istorie panoramică a revoluției tehnologice… O poveste exhaustivă, pasionantă… De-a lungul întregii sale relatări trepidante, Isaacson oferă portrete pline de viață – multe dintre ele bazate pe interviuri directe – și împletește cercetările prodigioase și anecdotele abil ticluite într-o narațiune plină de vigoare și captivantă despre vizionarii al căror zel și a căror imaginație continuă să ne transforme viața.“ (Kirkus Reviews)

„Studiul captivant al lui Isaacson arată că progresul tehnologic este un sport de echipă.“ (Publishers Weekly)

„Walter Isaacson a scris o carte captivantă despre geniu, în care explică modul în care munca în echipă poate duce la un produs creativ, de succes. Inovatorii este o istorie fascinantă a revoluției digitale în care se discută, printre altele, despre rolul important, dar deseori trecut cu vederea pe care l-au avut femeile încă de la început. Volumul oferă exemple valoroase despre cum se poate ajunge la rezultate fascinante doar în baza unei relații de colaborare.“ (Sheryl Sandberg)