0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Inovatorii
Carte

Inovatorii

Inovatorii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 576 (16x23 cm)
Preţ: 72,25 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, cartea „Inovatorii“ este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul şi internetul, o istorie de referinţă a revoluţiei digitale şi un ghid indispensabil al modului în care apare inovaţia.

Care au fost calităţile care le-au permis anumitor inovatori şi antreprenori să-şi transforme ideile vizionare în realităţi explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reuşit, iar alţii au dat greş?

În magistrala sa epopee, Isaacson începe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a făcut primii paşi în programarea computerelor în anii 1840. Autorul explorează personalităţile fascinante care au creat revoluţia digitală din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee şi Larry Page.

Cartea de faţă este povestea modului în care au lucrat minţile lor şi a ceea ce i-a făcut atât de inventivi.

Este, de asemenea, o relatare a modului în care capacitatea lor de a colabora şi de a stăpâni arta muncii în echipă i-a făcut să fie şi mai creativi.

Într-o eră care caută să cultive inovaţia, creativitatea şi munca în echipă, „Inovatorii“ arată cum se petrec ele.

În 2011, revelatoarea biografie a lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, scrisă de Walter Isaacson a devenit un fenomen global şi unul dintre cele mai impresionante bestseller-uri de nonficţiune din istorie.

Acum, Isaacson ne spune povestea oamenilor care au format personalităţi ca Jobs şi au făcut posibilă era digitală.

Dacă doriţi să înţelegeţi cum se desfăşoară, în mod real, inovaţia şi felul în care colaborarea conduce la creativitate, atunci veţi fi captivaţi de cartea „Inovatorii“.

„O istorie panoramică a revoluţiei tehnologice… O poveste exhaustivă, pasionantă… De-a lungul întregii sale relatări trepidante, Isaacson oferă portrete pline de viaţă – multe dintre ele bazate pe interviuri directe – şi împleteşte cercetările prodigioase şi anecdotele abil ticluite într-o naraţiune plină de vigoare şi captivantă despre vizionarii al căror zel şi a căror imaginaţie continuă să ne transforme viaţa.“ (Kirkus Reviews)

„Studiul captivant al lui Isaacson arată că progresul tehnologic este un sport de echipă.“ (Publishers Weekly)

„Walter Isaacson a scris o carte captivantă despre geniu, în care explică modul în care munca în echipă poate duce la un produs creativ, de succes. Inovatorii este o istorie fascinantă a revoluţiei digitale în care se discută, printre altele, despre rolul important, dar deseori trecut cu vederea pe care l-au avut femeile încă de la început. Volumul oferă exemple valoroase despre cum se poate ajunge la rezultate fascinante doar în baza unei relaţii de colaborare.“ (Sheryl Sandberg)