0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Scurtături inteligente
Carte

Scurtături inteligente

Scurtături inteligente. Editura Publica

Cum reușesc hackerii, inovatorii și figurile emblematice să accelereze succesul

Autor(i): Shane Snow
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 312 (14x20 cm)
Preţ: 43,34 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Scurtături inteligente“ este o carte despre sfidarea regulilor, în care Snow desființează ideile preconcepute despre succes și arată cum convenții de genul „trage din greu dacă vrei să-ți meriți locul“ împiedică progresul. Autorul explică, de asemenea, de ce copiii nu ar trebui să învețe tabla înmulțirii și cum, paradoxal, este mai ușor să construiești o afacere uriașă decât una mică.

Cartea spune poveștile unor inovatori care au îndrăznit să lucreze diferit și expune câteva dintre punctele-cheie care le-au adus faima.

Este un volum despre aplicarea unor concepte antreprenoriale și tehnologice folosite pentru a obține succesul și despre cum, prin emulație, și noi ne putem depăși concurența, ne putem dezvolta afacerile și putem rezolva problemele societății mai rapid decât credem.

„În egală măsură fascinantă și distractivă, Scurtături inteligente este o călătorie captivantă prin tipurile de gândire laterală și strategiile creative care stau, atât de frecvent, la baza succesului.“ (The New York Times)

„Shane este dovada vie că principiile expuse în Scurtături inteligente funcționează. Și-a făcut loc rapid în Fast Company, Wired și Advertising Age, a construit o companie care valorează milioane de dolari până să împlinească 30 de ani, iar acum a scris primul volum din ceea ce sunt sigur că va fi o excelentă serie de cărți. Urmăriți-l pe acest tip!“ (RYAN HOLIDAY, autor al bestsellerului „Trust Me, I’m Lying“)

„Shane Snow este o prezență nouă în climatul tumultuos al afacerilor contemporane. Trebuie să citești Scurtături inteligente dacă ești un antreprenor social sau dacă ai vrea să devii unul pentru că ceea ce ne învață Shane, mai presus de orice, este să fim mai mari decât afacerea în sine.“ (SORAYA DARABI, co-fondatoare a Zady și Foodspotting)

„Una dintre cele mai distractive și provocatoare cărți ale anului.“ (ADAM GRANT, autor al bestsellerului „A da și a lua“)

Scurtături inteligente este surprinzătoare și minunată. Este ca și cum s-ar fi întâlnit Malcolm Gladwell și Tim Ferris. O carte pe care orice antreprenor al secolului XXI ar trebui să o citească!“ (SCOTT GERBER, fondator al Young Entreprenors Council)