0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Startup de 100$
Carte

Startup de 100$

Startup de 100$. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Reinventează felul în care îţi câştigi existenţa, fă ceea ce-ţi place şi creează-ţi un viitor nou

Autor(i): Chris Guillebeau
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 318 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

De-a lungul călătoriilor şi cercetărilor sale, Chris a descoperit 1.500 de indivizi asemenea lui care şi-au construit afaceri cu venituri de peste 50.000$ anual pornind de la o investiţie modestă (în multe cazuri 100$ sau mai puţin); din acest grup, a ales să se concentreze asupra celor mai surprinzătoare 50 de studii de caz.

În aproape toate aceste exemple, oameni fără abilităţi speciale au descoperit că puteau valorifica anumite aspecte ale pasiunilor lor şi au reuşit să-şi organizeze vieţile astfel încât să se bucure de mai multă libertate şi împlinire personală.

Cartea pe care o ţii în mână reuneşte cele mai valoroase lecţii primite de la cei care au învăţat cum să găsească drumul spre succes prin ceea ce fac. Totul stă în a descoperi unde se intersectează „pregătirea“ ta – chiar dacă nu o consideri aşa – cu lucrurile pentru care oamenii sunt dispuşi să plătească o sumă de bani. Nu ai nevoie de un MBA, nici de un plan de afaceri şi nici de angajaţi. Ai nevoie doar de un produs sau de un serviciu obţinut din ceea ce faci deja cu plăcere, de oameni dispuşi să plătească şi de un mod de a fi plătit.

Startup de 100$ este o carte de tipul «doi în unu»: e un şut în fund care să te facă să-ţi urmezi visul şi o hartă ca să nu te rătăceşti odată ce ai pornit la drum. Dacă nu te simţi pregătit să-ţi lansezi propria afacere după ce citeşti această carte, trebuie să te întorci şi s-o citeşti din nou!“ (DANIEL H. PINK, autor „Drive“)

„Cartea Startup de 100$ este plină de date, recomandări, modele şi exemple concrete. Bine gândită, amuzantă şi extrem de uşor de parcurs, această carte îţi arată cum oameni obişnuiţi îşi pot construi, după propriile reguli, existenţe solide, independente şi cu un scop în sine.“ (GRETCHEN RUBIN, autor The Happiness Project)

„În acest ghid valoros, Chris Guillebeau ne arată cât de uşor este să transformi o idee într-o afacere de succes. E mai simplu decât ne-am fi imaginat. De fapt, îţi poţi menţine viaţa pe făgaşul actual în timp ce verifici dacă ideea ta de afaceri stă sau nu în picioare. Tu decizi cărei idei merită să i te dedici, iar cartea aceasta te va ajuta să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu entuziasmul de a merge mai departe.“ TONY HSIEH, CEO Zappos.com şi autorul cărţii „Cum să livrezi fericire“

„Banii pe care îi ai îţi sunt suficienţi. Chris o spune clar: nu mai ai nicio scuză. Începe! Începe acum, nu mai târziu. Grăbeşte-te!“ (SETH GODIN, autor „Eşti de neînlocuit“)