0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Startup de 100$
Carte

Startup de 100$

Reinventează felul în care îți câștigi existența, fă ceea ce-ți place și creează-ți un viitor nou

Autor(i): Chris Guillebeau
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 318 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De-a lungul călătoriilor și cercetărilor sale, Chris a descoperit 1.500 de indivizi asemenea lui care și-au construit afaceri cu venituri de peste 50.000$ anual pornind de la o investiție modestă (în multe cazuri 100$ sau mai puțin); din acest grup, a ales să se concentreze asupra celor mai surprinzătoare 50 de studii de caz.

În aproape toate aceste exemple, oameni fără abilități speciale au descoperit că puteau valorifica anumite aspecte ale pasiunilor lor și au reușit să-și organizeze viețile astfel încât să se bucure de mai multă libertate și împlinire personală.

Cartea pe care o ții în mână reunește cele mai valoroase lecții primite de la cei care au învățat cum să găsească drumul spre succes prin ceea ce fac. Totul stă în a descoperi unde se intersectează „pregătirea“ ta – chiar dacă nu o consideri așa – cu lucrurile pentru care oamenii sunt dispuși să plătească o sumă de bani. Nu ai nevoie de un MBA, nici de un plan de afaceri și nici de angajați. Ai nevoie doar de un produs sau de un serviciu obținut din ceea ce faci deja cu plăcere, de oameni dispuși să plătească și de un mod de a fi plătit.

Startup de 100$ este o carte de tipul «doi în unu»: e un șut în fund care să te facă să-ți urmezi visul și o hartă ca să nu te rătăcești odată ce ai pornit la drum. Dacă nu te simți pregătit să-ți lansezi propria afacere după ce citești această carte, trebuie să te întorci și s-o citești din nou!“ (DANIEL H. PINK, autor „Drive“)

„Cartea Startup de 100$ este plină de date, recomandări, modele și exemple concrete. Bine gândită, amuzantă și extrem de ușor de parcurs, această carte îți arată cum oameni obișnuiți își pot construi, după propriile reguli, existențe solide, independente și cu un scop în sine.“ (GRETCHEN RUBIN, autor The Happiness Project)

„În acest ghid valoros, Chris Guillebeau ne arată cât de ușor este să transformi o idee într-o afacere de succes. E mai simplu decât ne-am fi imaginat. De fapt, îți poți menține viața pe făgașul actual în timp ce verifici dacă ideea ta de afaceri stă sau nu în picioare. Tu decizi cărei idei merită să i te dedici, iar cartea aceasta te va ajuta să te trezești în fiecare dimineață cu entuziasmul de a merge mai departe.“ TONY HSIEH, CEO Zappos.com și autorul cărții „Cum să livrezi fericire“

„Banii pe care îi ai îți sunt suficienți. Chris o spune clar: nu mai ai nicio scuză. Începe! Începe acum, nu mai târziu. Grăbește-te!“ (SETH GODIN, autor „Ești de neînlocuit“)