0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Citirea în palmă
Carte

Citirea în palmă

Citirea în palmă. Editura Livingstone
CumpărDetalii carte

De la începător la profesionist în 24 de ore

Autor(i): Johnny Fincham
Editura: Livingstone
Colecţia: Selfconnect
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 247 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Deşi citirea în palmă este la fel de veche precum civilizaţia însăşi, ea a fost pusă în umbră de mituri, idoli şi superstiţii, mai mult decât orice alt subiect existent pe faţa pământului.

Moştenirea chirormanţiei (care înseamnă a prezice viitorul pe baza liniilor palmei sau pe baza oricăror semne naturale) a umbrit potenţialul chiromanţiei ca şi mijloc de autodezvoltare.

Ideea că soarta unei persoane este deja stabilită reprezintă moştenirea unei viziuni medievale. O viziune care subestima simţul responsabilităţii individuale şi diminuează puterea pe care oamenii o au asupra propriei vieţi.

Prin intermediul acestei cărţi veţi dobândi un set de principii clare, ce vă vor permite să dezvoltaţi o tehnică de chiromanţie care este foarte puternică dar totuşi simplu de practicat.

Veţi învăţa un nou limbaj al mâinii, eliberat de referinţe la soartă, stele şi noroc; un lexicon de chiromanţie care exprimă în mod corect calitatea fiecărei trăsături a palmei.

Dacă alte cărţi nu v-au lămurit, nu vă faceţi griji, această carte vă va lumina. Absolut toată lumea poate învăţa să fie chiromant, fără niciun fel de cunoştinţe anterioare.

Să lămurim câteva lucruri. Liniile palmei nu sunt fixe. Se modifica de-a lungul timpului (iar liniile minore se schimba într-un timp foarte scurt).

Este de la sine înţeles că, dacă veţi face predicţii pe baza liniilor palmei, nu veţi obţine rezultate precise. Nimeni nu vă poate prezice viitorul doar uitându-se la mâna voastră.

Fiecare dintre noi este unic şi acest lucru este arătat prin nişte semne neobişnuite în palmă. Fiecare mână este diferită (chiar şi în cazul gemenilor identici). În totdeauna să căutaţi semnele care definesc o persoană.

Cartea este structurata în 24 de ore de studiu, după fiecare oră, acordaţi-vă timp pentru a vă însuşi cunoştinţele căpătate şi răspundeţi şi la chestionarul aferent fiecărei lecţii. În acest fel, puteţi deveni un chiromant foarte serios în mai puţin de o lună!