0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Fericire spontană
Carte

Fericire spontană

Autor(i): Dr. Andrew Weil,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oricine vrea să fie fericit. Dar ce înseamnă, de fapt, acest lucru? Care sunt factorii care ne împiedică să atingem fericirea, poate cel mai mare deziderat uman dintre câte există?

Bazată pe opera de pionierat a lui A. Weil în medicina integrativă, cartea ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei și elaborând un nou model, ce se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp.

Așadar, factori precum stilul de viață, obiceiurile alimentare nesănătoase și deficitul de vitamine sunt prezentați ca factori decisivi în instalarea și manifestarea depresiei și a altor tulburări afective, atât de comune zilelor noastre.

Dr. Weil ne oferă o varietate de metode, validate științific și extrase atât din psihologia orientală, cât și din cea occidentală, pentru a contracara stările emoționale negative și pentru a întări sentimentele de mulțumire, confort, reziliență, serenitate și echilibru emoțional. Bazate pe tehnici preluate din psihoterapie, meditație mindfulness, budism și din multe alte domenii, strategiile prezentate în cartea de față sunt menite să susțină echilibrul emoțional, să ajute la ameliorarea depresiei și a anxietății și, de asemenea, să schimbe obișnuințele mentale contraproductive.