0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Puterea premoniţiilor
Carte

Puterea premoniţiilor

Puterea premoniţiilor. Editura Life Style
Detalii carte

Autor(i): Dr. Larry Dossey
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să ştii
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


  • O mamă are un vis care o face să-şi ia copilul din pătuţ cu o oră înainte ca un candelabru să cadă peste el şi să îl zdrobească.
  • Mai mult de zece oameni nu se prezintă la repetiţiile corului, tocmai în ziua în care biserica lor explodează.
  • Înainte ca pacientele lui să îl sune pentru a-l anunţa că vin la spital, un obstetrician simte o durere în piept, care îi dă de ştire că ele sunt gata să nască.
  • După ce are nişte viziuni cu un avion prăbuşindu-se deasupra unor clădiri, o mamă anulează excursia cu familia la Disney World, programată chiar pe 11 septembrie.

Oare toate acestea sunt simple coincidenţe sau chiar e vorba de un fenomen căruia ar trebui să îi acordăm atenţie?

„Puterea premoniţiilor“ prezintă lumea ştiinţei şi a cercetărilor care atestă capacitatea umană de a cunoaşte viitorul. Experimentele demonstrează că fiinţele umane au darul de a cunoaşte ceea ce urmează să se întâmple, tot aşa cum pot vedea, pipăi, auzi şi gândi.

Dossey foloseşte descoperiri de ultimă oră ale ştiinţei pentru a dovedi valoarea a ceva ce, multă vreme, a fost considerat apanajul şarlatanilor cu preocupări mistice, dar şi pentru a le arăta cititorilor cum îşi pot cultiva abilităţile naturale. Este o carte pentru mintea scepticului, dar şi pentru inima celui care are mintea deschisă – pentru că autorul posedă rara calitate de a fi şi una şi cealaltă.

„În stilul său limpede, Larry Dossey ne explică de ce ideea paradoxală de a cunoaşte viitorul nu se bazează, cum ştiam noi, pe simple coincidenţe sau pe istorii cu iz fantastic. Şi ne arată de ce a-ţi cultiva această abilitate de cunoaştere a viitorului este, probabil, cel mai important drept pe care-l primeşti la naştere.“ (Dean Radin, doctor şi cercetător emerit, Institutul de Ştiinţe Noetice)