0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale
Carte

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale

Pune-le în practică pentru ați atinge potențialul maxim

Autor(i): Dr. John C. Maxwell,
Editura: Amaltea
Colecţia: Antreprenoriat și afaceri
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 287 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pasionat de dezvoltarea personală timp de mai bine de cincizeci de ani, John Maxwell ne împărtășește acum din experiența personală legată de acest subiect, astfel încât să putem deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna.

Aceasta a treia carte din seria de Legi a lui John Maxwell (după „Cele 21 de legi supreme ale liderului“ și „Cele 17 legi ale muncii în echipă“) te va ajuta să fii genul acela de persoană care învață toată viața și pentru care dezvoltarea personală este o preocupare permanentă.

„Milioane de persoane – printre care mă număr și eu – au fost inspirate de cuvintele și de cărțile lui John Maxwell. În lucrarea de față, John ne împărtășește din nou perspectiva sa remarcabilă referitoare la modul în care fiecare dintre noi ne putem atinge potențialul maxim, astfel încât să facem o diferență pozitivă în viețile celor din jur.“ (Elizabeth Dole, fost secretar de stat, senator al Statelor Unite și președinte al Crucii Roșii Americane)

„Îl felicit pe John Maxwell pentru faptul că este un pionier al leadership-ului în întreaga lume. În cea mai recentă carte a sa, ne prezintă într-o manieră interesantă cele 15 legi de neprețuit ale dezvoltării personale. Dacă citești această carte, vei beneficia de esența experienței lui John, ajungând în scurtă vreme la următorul nivel de succes pe plan personal.“ (Stedman Graham)