0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale
Carte

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale. Editura Amaltea
Detalii carte

Pune-le în practică pentru aţi atinge potenţialul maxim

Autor(i): John C. Maxwell
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 287 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pasionat de dezvoltarea personală timp de mai bine de cincizeci de ani, John Maxwell ne împărtăşeşte acum din experienţa personală legată de acest subiect, astfel încât să putem deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna.

Aceasta a treia carte din seria de Legi a lui John Maxwell (după „Cele 21 de legi supreme ale liderului“ şi „Cele 17 legi ale muncii în echipă“) te va ajuta să fii genul acela de persoană care învaţă toată viaţa şi pentru care dezvoltarea personală este o preocupare permanentă.

„Milioane de persoane – printre care mă număr şi eu – au fost inspirate de cuvintele şi de cărţile lui John Maxwell. În lucrarea de faţă, John ne împărtăşeşte din nou perspectiva sa remarcabilă referitoare la modul în care fiecare dintre noi ne putem atinge potenţialul maxim, astfel încât să facem o diferenţă pozitivă în vieţile celor din jur.“ (Elizabeth Dole, fost secretar de stat, senator al Statelor Unite şi preşedinte al Crucii Roşii Americane)

„Îl felicit pe John Maxwell pentru faptul că este un pionier al leadership-ului în întreaga lume. În cea mai recentă carte a sa, ne prezintă într-o manieră interesantă cele 15 legi de nepreţuit ale dezvoltării personale. Dacă citeşti această carte, vei beneficia de esenţa experienţei lui John, ajungând în scurtă vreme la următorul nivel de succes pe plan personal.“ (Stedman Graham)