0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Organizează-te!
Carte

Organizează-te!

Organizează-te!. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Îmbunătăţeşte-ţi puterea de concentrare, capacitatea de organizare şi productivitatea

Autor(i): Chris Crouch
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lucrarea de faţă reprezintă o colecţie de idei simple, ce rezolvă cel puţin şase din problemele majore care generează haos şi dezordine în viaţa ta.

Aceste idei vă sunt prezentate într-un format simplu, împreună cu sugestii specifice legate de modul de punere în practică a acestor idei, astfel încât toţi cei cu foarte puţin timp la dispoziţie să aibă posibilitatea de a le citi şi a le aplica.

Pe scurt, carte „Organizează-te!“ te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare, abilitatea de organizare şi stabilire a priorităţilor.

„Organizează-te!“ include sfaturi, idei şi recomandări care au fost şi sunt aplicate cu succes în cadrul corporaţiilor de către traineri şi organizatori profesionişti, care activează conform sistemului GO („Getting Organized“) pe întreg teritoriul Statelor Unite. Vei găsi soluţii eficiente de a face faţă provocărilor legate de organizare şi te vei bucura de beneficiile acestora în toţi anii ce vor urma.

O stare mentală de linişte este cel mai important motiv pentru care îţi doreşti să te poţi concentra mai bine, să fi mai organizat şi mai productiv. Ideile referitoare la productivitate nu sunt toate la fel. Poţi deprinde câteva tehnici radicale, care te vor ajuta să fii tu însuţi mult mai productiv, dar să obţii o productivitate mai mare şi de la cei din jurul tău. Aceste idei implică să munceşti mai mult, mai rapid şi să scoţi ce e mai bun din ceilalţi. O productivitate mai mare înseamnă să te simţi mai implicat, să lucrezi într-un ritm satisfăcător şi să obţii tot ce e mai bun de la oamenii din jurul tău.

Totul ţine de echilibru. Această carte nu este scrisă pentru cei care caută o utopie. Lucrarea de fată se adresează oamenilor practici, care gândesc practic şi realist şi care vor să aibă succes în lumea reală.