0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Puterea aprecierii
Carte

Puterea aprecierii

Puterea aprecierii. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Concentrează-te pe lucrurile bune

Autor(i): Mike Robbins
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mike Robbins, autorul acestei lucrări, ne explică modul în care un simplu act de recunoştinţă ne poate schimba întreaga viaţă.

Trăim într-o cultură care se axează pe „lucrurile rele“. Suntem bombardaţi în mod constant cu mesaje negative venite din partea mass-mediei, din publicitate, din partea politicienilor şi chiar a celor apropiaţi.

Ba mai mult, majoritatea suntem atât de critici cu noi înşine încât devenim cei mai mari duşmani ai noştri.

Cartea de faţă oferă un plan pentru disiparea norilor negativismului care ne înconjoară.

În prima parte, autorul analizează efectele pe care cultura negativismului şi a fricii în care trăim le au asupra noastră: oamenii ajung să se izoleze unii de alţii şi să nu mai vadă lucrurile bune din viaţa lor sau părţile bune din ceilalţi.

În partea a doua ne sunt explicate cele cinci principii ale aprecierii (fii recunoscător, foloseşte cuvinte pozitive etc.), iar în partea a treia ne arată cum să punem în practică aceste principii („contează nu ceea ce ştim, ci ceea ce facem“); ba mai mult, autorul oferă cititorilor săi, de-a lungul întregii cărţi, seturi de exerciţii şi „practici pozitive“ pentru a putea utiliza zilnic puterea aprecierii.

„Lucrarea de faţă ne arată care sunt secretele unei atitudini de recunoştinţă faţă de viaţa noastră, fără să fie nevoie să recurgem la trucuri obositoare sau la acţiuni nesăbuite. Mike Robbins oferă o abordare proaspătă a sarcinii străvechi prin care încercăm să învăţăm în ce constă o viaţă plină de iubire.“ (Lisa Earle McLeod, editorialist şi coautor al lucrării „Forget Perfect“)