0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Puterea aprecierii
Carte

Puterea aprecierii

Concentrează-te pe lucrurile bune

Autor(i): Mike Robbins
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mike Robbins, autorul acestei lucrări, ne explică modul în care un simplu act de recunoștință ne poate schimba întreaga viață.

Trăim într-o cultură care se axează pe „lucrurile rele“. Suntem bombardați în mod constant cu mesaje negative venite din partea mass-mediei, din publicitate, din partea politicienilor și chiar a celor apropiați.

Ba mai mult, majoritatea suntem atât de critici cu noi înșine încât devenim cei mai mari dușmani ai noștri.

Cartea de față oferă un plan pentru disiparea norilor negativismului care ne înconjoară.

În prima parte, autorul analizează efectele pe care cultura negativismului și a fricii în care trăim le au asupra noastră: oamenii ajung să se izoleze unii de alții și să nu mai vadă lucrurile bune din viața lor sau părțile bune din ceilalți.

În partea a doua ne sunt explicate cele cinci principii ale aprecierii (fii recunoscător, folosește cuvinte pozitive etc.), iar în partea a treia ne arată cum să punem în practică aceste principii („contează nu ceea ce știm, ci ceea ce facem“); ba mai mult, autorul oferă cititorilor săi, de-a lungul întregii cărți, seturi de exerciții și „practici pozitive“ pentru a putea utiliza zilnic puterea aprecierii.

„Lucrarea de față ne arată care sunt secretele unei atitudini de recunoștință față de viața noastră, fără să fie nevoie să recurgem la trucuri obositoare sau la acțiuni nesăbuite. Mike Robbins oferă o abordare proaspătă a sarcinii străvechi prin care încercăm să învățăm în ce constă o viață plină de iubire.“ (Lisa Earle McLeod, editorialist și coautor al lucrării „Forget Perfect“)