0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Puterea autenticității
Carte

Puterea autenticității

Fi tu însuți! Ceilalți o fac deja.

Autor(i): Mike Robbins
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cartea lui Mike este o expresie minunată a autenticității în acțiune – clară, onestă, instructivă și un apel pasionat pentru a-ți manifesta propriul tău eu divin.“ (Cheryl Richardson, autorul bestsellerului „Take Time for Your Life“)

„Mike Robbins ne oferă un ghid clar pentru a avea o întâlnire directă, față în față, cu noi înșine. Cele cinci principii ale autenticității ne învață cum să celebrăm toate aspectele legate de adevărata noastră ființă și ce anume înseamnă să fii o ființă spirituală.“ (Michael Bernard Beckwith, autorul lucrării „Spiritual Liberation“)

Puterea autenticității este o carte plină de noutate, despre cum să ai succes și cum să fii autentic și împlinit în viață. O recomand din toată inima.“ (Gay Hendricks, autorul besesellerului „Five Wishes“)

„Mike Robbins a scris o carte puternică și plină de perspective inedite, referitoare la cele mai importante aspecte ale fericirii și împlinirii în viață – autenticitatea. Îți oferă instrumente și tehnici pentru a-ți îmbunătăți viață și relațiile într-un mod profund.“ (Marci Shimoff, autorul bestsellerului „Happy for No Reason“)

„Lucrarea de față ne reamintește că Dumnezeu ne-a creat pe fiecare dintre noi pentru un scop unic. Trăim într-o lume în care linia dintre fals și real este neclară. Această carte puternică ne învață cum să ne exprimăm în mod real și cum să fim autentici pe plan personal sau profesional.“ (Jon Gordon, autorul lucrării „The Energy Bus“)