0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Cum să devii o nouă persoană până vineri
Carte

Cum să devii o nouă persoană până vineri

Cum să te accepți pe tine însuți, să-ți dezvolți încrederea de sine și să-ți schimbi viața în 5 zile

Autor(i): Dr. Kevin Leman,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Odată ce te înțelegi pe tine cu adevărat, nimic nu-ți va mai sta în cale.“ (Kevin Leman)

„Amărăciunea, supărarea și resentimentele reprezintă toxine emoționale; ne otrăvesc sufletele. Iertarea are un efect cauterizant. Arde emoțiile bolnăvicioase și ne eliberează de otrava trecutului.“ (Kevin Leman)

ÎȚI POȚI SCHIMBA VIAȚA, ÎN DOAR 5 ZILE!

De câte ori ai încercat să-ți schimbi tabieturile, doar pentru a afla că a te schimba pe tine este chiar mai dificil decât a schimba pe altcineva?

Cu ironia sa obișnuită și psihologia sa de raționalist, dr. Kevin Leman te ghidează de-a lungul planului tău de acțiune în cinci zile. Vei învăța să accepți adevărul despre tine însuți, să‑ți dezvolți încrederea de sine identificând minciunile pe care ți le spui singur și eliminându‑le odată pentru totdeauna și îți vei schimba viața străduindu-te să devii ceea ce îți dorești cu adevărat.

Felicitări! Ești exact persoana pentru care am scris această carte. Vezi tu, există un motiv pentru care ai cumpărat-o. Ai vrea să vezi câteva – sau chiar mai multe – schimbări în viața ta. Poate că ai încercat alte metode pentru a realiza aceste schimbări: i-ai cerut unui prieten să te ajute, ai mers la un psiholog, ai ținut un jurnal, ai numărat până la zece înainte să faci un lucru care să-ți creeze probleme etc. Dar au funcționat? Nu. Pentru că, dacă ar fi funcționat „te-ai fi reparat singur“ și nu ai avea nevoie de această carte.

Dar nu renunța. Chiar te poți schimba în mai puțin de o săptămână. Sună prea bine ca să fie adevărat? Nu, chiar așa este. Metoda mea testată a funcționat pentru copii și cupluri, și va funcționa și pentru tine.

Este schimbarea miraculoasă pe care o cauți. Îți garantez acest lucru.

Psiholog, umorist, personalitate de radio și televiziune și orator cunoscut și apreciat pe plan internațional, dr. Kevin Leman a învățat și distrat publicul din toată lumea cu personalitatea sa spirituală și psihologia lui de raționalist.