0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Femei inteligente, relații sănătoase
Carte

Femei inteligente, relații sănătoase

Femei inteligente, relații sănătoase. Editura For You
Cumpăr

Cartea pe care ar trebui să o citească orice femeie, înainte de a stabili relații

Autor(i): Augusto Cury
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

După cum spune autorul, aceasta este cartea pe care ar trebui s‑o citească orice femeie, înainte de a stabili relații.

În cartea „Femei inteligente – Relații sănătoase“, Augusto Cury prezintă o analiză fantastică a femeii, a emoțiilor ei, a relațiilor, temerilor, năzuințelor și dorințelor ei. Autorul identifică paisprezece tipuri de femei, între care: tipul analitic, contemplativ, impulsiv, dependent, autoritar, analizând latura pozitivă și latura negativă a fiecărui comportament.

Autorul afirmă că fiecare femeie se poate transforma, printr‑o autodefinire și o reflecție echilibrată, lăsând deoparte sentimentul de vinovăție și auto‑pedepsirea și recuperându‑și stima de sine și sănătatea emoțională. Cartea abordează și alte teme foarte prezente în universul feminin, precum gelozia, teama de a pierde, excesul de muncă și tiparele tiranice de frumusețe.

Femeile vor cunoaște legile fundamentale ale relațiilor sănătoase și greșelile capitale ale unei relații nesănătoase și vor învăța să‑și transforme atitudinile, prin autocontrolul gândurilor și al emoțiilor.

La sfârșitul fiecărui capitol, Cury le oferă bărbaților câteva fraze‑sfaturi, care îi vor face să reflecteze asupra femeilor din viața lor (iubite, soții, fiice, mame, prietene…) pentru ca, împreună, să construiască o poveste de dragoste, curată și inteligentă.