0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Cultivarea lucidităţii
Carte

Cultivarea lucidităţii

Cultivarea lucidităţii. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Un ghid practic pentru atingerea stării de pace interioară într-o lume tot mai agitată

Autor(i): Mark Williams, Dr. Danny Penman
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ai în faţă un bestseller internaţional care îţi poate schimba viaţa!

„Cultivarea lucidităţii“ îţi prezintă un set de practici simple, dar extrem de eficiente, pe care le poţi integra în viaţa de zi cu zi pentru a ieşi din cercul vicios al anxietăţii, stresului, nefericirii şi epuizării. Ea promovează o stare de fericire şi de pace care îţi pătrunde până în oase. Luciditatea se impregnează în tot ceea ce faci şi te ajută să întâmpini cu curaj tot ce îţi prezintă viaţa.

Această carte se bazează pe Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii (TCCL), care are în centrul ei o formă de meditaţie care nu durează decât câteva minute pe zi, suficiente însă pentru a te putea bucura de toate beneficiile acesteia.

Există studii care au dovedit clinic că Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii este cel puţin la fel de eficientă ca şi medicamentele antidepresive, fiind recomandată de foarte mulţi medici din Statele Unite şi de Institutul Naţional pentru Sănătate şi Excelenţă Clinică din Marea Britanie.

Acest lucru dovedeşte faptul că este eficientă. Ceea ce contează încă şi mai mult este că ea este eficientă inclusiv pentru oamenii care nu suferă de depresie, dar care se luptă să facă faţă cerinţelor frenetice ale lumii moderne.

Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii a fost creată de autorul cărţii, prof. Mark Williams de la Oxford, şi de colegii acestuia de la Universităţile din Cambridge şi Toronto.

Investind doar 10-20 de minute pe zi, tu poţi învăţa cu uşurinţă exerciţiile extrem de simple de cultivare a lucidităţii care stau la baza Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii, bucurându-te plenar de beneficiile lor. Vei fi surprins de rapiditatea cu care aceste tehnici te vor ajuta să te bucuri din nou de viaţă.

„Îţi doreşti o viaţă mai fericită şi mai mulţumită? Îţi recomand cu tărie să aplici metodele pragmatice din această carte. Prof. Mark Williams şi dr. Danny Penman au făcut echipă pentru a ne oferi o serie de tehnici fundamentate ştiinţific pe care le putem aplica în mijlocul dificultăţilor şi catastrofelor de zi cu zi.“ (Daniel Goleman, autorul cărţii „Inteligenţa emoţională“)

„Starea de pace nu poate fi obţinută în lumea exterioară atât timp cât nu o găsim mai întâi în interiorul nostru. Cartea lui Mark Williams şi Danny Penman ne ajută să descoperim această stare de pace.“ (Goldie Hawn)

„Cartea descrie un program inspirat pe care îl poate pune în aplicare orice om care ţine la sănătatea lui fizică şi psihică.“ (Jon Kabat-Zinn)

Cuprinsul cărţii: „Cultivarea lucidităţii“

 • Mulţumiri
 • Cuvânt înainte de Jon Kabat-Zinn
 • Urmărirea propriei cozi
 • De ce ne atacăm singuri?
 • Conştientizează-ţi propria viaţă
 • Prezentarea Programului de Cultivare a Lucidităţii, de Opt Săptămâni
 • Săptămâna nr: 1 a programului: Conştientizarea funcţiei de autopilot
 • Săptămâna nr: 2 a programului: Conştientizarea corpului
 • Săptămâna nr: 3 a programului: Şoarecele din labirint
 • Săptămâna nr: 4 a programului: Transcenderea uzinei zvonurilor
 • Săptămâna nr: 5 a programului: Acceptarea dificultăţilor
 • Săptămâna nr: 6 a programului: Eşti prins în capcana trecutului sau trăieşti în prezent?
 • Săptămâna nr: 7 a programului: Tu când ai încetat să mai dansezi?
 • Săptămâna nr: 8 a programului: Preţioasa ta viaţă pasională