0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Jocul vieţii şi cum să-l joci
Carte

Jocul vieţii şi cum să-l joci

Jocul vieţii şi cum să-l joci. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Florence Scovel Shinn
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 152 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Jocul vieţii şi cum să-l joci“ este cea mai cunoscută carte a autoarei Florence Scovel Shinn, care a modelat domeniul evoluţiei spirituale şi al Noii Gândiri, la începutul secolului XX.

A fost publicată în 1925, iar acum, la 90 de ani de la apariţie, cartea rămâne la fel de profundă şi de adevărată, deoarece Adevărul este unic, nu se demodează, iar cartea vorbeşte despre Adevăr.

Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza şi populariza, prin cursurile ţinute, învăţături milenare despre Om şi interacţiunea lui cu Universul, exemplificându-le prin situaţii inspirate din viaţa de zi cu zi (relaţia cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.).

Din această carte mică, dar plină de adevăruri mari, aflăm că:

  • viaţa nu este o luptă, ci un joc – un joc în care nu poţi câştiga dacă nu cunoşti legea spirituală;
  • regulile acestui jos sunt cuprinse în Biblie: atât în Vechiul Testament, cât şi în Noul Testament;
  • imaginaţia este „foarfeca minţii“ şi decupează fără încetare imaginile pe care omul le va întâlni în realitatea sa;
  • prin folosirea corectă a imaginaţiei, omul poate dobândi tot ceea ce-şi doreşte: bani, bogăţie, faimă, relaţia perfectă;
  • că fiecare gând şi fiecare cuvânt de azi ne creează realitatea de mâine, de aceea este foarte important să ne antrenăm mintea să gândească în mod corect.

Presărată cu nenumărate citate din Biblie şi cu exemple desprinse din realităţile vieţii de zi cu zi, cartea lui Florence Scovel Shinn este o lectură recomandată tuturor celor care doresc să dobândească starea de bine.

Pentru toate problemele propuse de cursanţii săi, autoarea oferea la cursuri o soluţie în acord cu Legile Universului şi afirmaţii care, prin repetare şi conştientizare, puteau anula cele mai întâlnite blocaje din viaţă.

Toate acestea se regăsesc şi în cartea „Jocul vieţii şi cum să-l joci“, precum şi în „Calea magică a intuiţiei“, manuscrisul-eveniment pe care Editura For You are bucuria să îl publice în premieră.