0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Trezeşte uriaşul din tine (CARTE AUDIO)
Carte

Trezeşte uriaşul din tine (CARTE AUDIO)

Trezeşte uriaşul din tine (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoţional, fizic şi financiar!

Autor(i): Tony Robbins
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 3 CD-uri (14x14 cm)
Preţ: 134,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea audio „Trezeşte uriaşul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoţional, fizic şi financiar!“ este scrisă de celebrul antrenor motivaţional, Anthony Robbins şi la momentul publicării ei este cea mai lungă carte audio din România cu o durată de 26 de ore şi 3 minute şi e realizată în lectura actorului Cosmin Şofron.

Aceasta e varianta audio a cărţii „Descoperă forţa din tine“ apărută în 2002 la Editura Curtea Veche.

Toţi oamenii au un ideal, toţi au visuri pe care doresc să le îndeplinească, însă majoritatea lor nu au habar de capacitatea uriaşă de care pot dispune imediat atunci când îşi concentrează toate resursele asupra stăpânirii unui singur domeniu din viaţă.

Unul dintre motivele pentru care atât de puţini dintre noi reuşim ceea ce ne dorim cu adevărat este acela că noi nu ne direcţionăm niciodată focalizarea.

Scopul acestui audiobook este următorul: „Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care şi-au luat angajamentul să trăiască şi să fie mai mult, să fructifice puterea care le-a fost dată de Dumnezeu. În această carte audio există idei şi strategii care să te ajute să produci schimbări specifice, măsurabile şi pe termen lung în tine însuţi şi în ceilalţi.“ (Anthony Robbins)

Citiţi mai multe despre cartea audio „Trezeşte uriaşul din tine“

De fiecare dată când doriţi să faceţi o schimbare, primul lucru care trebuie făcut este să vă ridicaţi standardele, să vă clarificaţi aspiraţiile şi să decideţi ce anume nu veţi mai tolera şi accepta.

Această carte audio vă arată strategii pentru a vă putea atinge scopul, iar autorul vă sfătuieşte, din start, că cea mai bună metodă în aproape orice situaţie este aceea de a găsi un model de urmat, cineva care obţine deja rezultatele pe care voi le doriţi şi apoi să puteţi dobândi cunoaşterea acestora. Audiobookul „Trezeşte uriaşul din tine“, vă va oferi informaţia şi elanul pentru a vă angaja faţă de următoarele trei principii fundamentale ale schimbării de calitate: vă va ajuta să vă ridicaţi standardele; vă va ajuta să schimbaţi crezurile fundamentale care vă împiedică să ajungeţi acolo unde vreţi şi să le amplificaţi pe cele care vă sunt deja utile; vă va ajuta să dezvoltaţi o serie de strategii pentru a produce mai elegant, mai rapid şi mai eficient rezultatele pe care le doriţi.

Cu ajutorul acestui audiobook veţi descoperi ce vă determină pe voi să faceţi ceea ce faceţi şi care sunt lucrurile care declanşează emoţiile pe care le încercaţi cel mai des. Apoi veţi primi un plan detaliat care să vă arate cum să identificaţi emoţiile care vă conferă putere, care sunt cele care vă privează de putere şi cum să folosiţi ambele tipuri în cel mai favorabil mod pentru voi, astfel încât emoţiile voastre să nu devină un obstacol, ci mai degrabă un instrument puternic care să vă ajute să vă realizaţi cel mai înalt potenţial.

Lecţiile din acest audiobook nu vă sunt împărtăşite pentru că autorul ar considera că deţine toate răspunsurile sau că viaţa lui a fost perfectă şi fără greutăţi. „Cu siguranţă că am avut partea mea de momente provocatoare. Dar pe parcursul a toate acestea, am reuşit să învăţ, să perseverez şi să reuşesc continuu de-a lungul anilor. De fiecare dată când am întâlnit o dificultate, am utilizat ceea ce am învăţat pentru a-mi duce viaţa la un nivel nou. Şi, la fel ca nivelul tău, nivelul meu de măiestrie în aceste cinci zone continuă să se extindă.“

Este posibil ca faptul de a trăi stilul de viaţă al lui Anthony Robbins să nu fie un răspuns pentru toţi oamenii. Visurile şi ţelurile fiecăruia sunt diferite. Acest audiobook este un ghid de acţiune – un manual pentru a creşte calitatea vieţii voastre şi cantitatea de plăcere pe care o puteţi smulge din aceasta.

„Trezeşte uriaşul din tine“ este un audiobook plin cu strategii pentru a obţine succesul pe care îl doriţi, cu principii de organizare pe care Anthony Robbins le-a modelat de la câţiva dintre cei mai puternici şi interesanţi oameni. A avut oportunitatea unică de a întâlni, intervieva şi modela o varietate enormă de oameni, de la Norman Cousins la Michael Jackson, de la antrenorul John Wooden la vrăjitorul finanţelor John Templeton, de la magnaţii din industrie la şoferi de taxi. În cadrul audiobookului veţi găsi nu doar beneficiile experienţei autorului, ci şi pe cele din mii de cărţi, casete, seminare şi interviuri pe care Tony Robbins le-a acumulat pe parcursul ultimilor zece ani din viaţa sa.

Această carte audio nu are scopul de a vă ajuta să faceţi o singură schimbare în viaţa voastră, ci mai degrabă să fie un punct de cotitură care să vă ajute în demersul de a vă aduce întreaga viaţă la un nivel nou. Acest audiobook se concentrează pe crearea unor schimbări globale.

Audiobookul „Trezeşte uriaşul din tine“ este proiectat pentru a vă oferi strategiile care vă pot ajuta să creaţi, să trăiţi şi să vă bucuraţi de viaţa la care s-ar putea doar să visaţi.

Viaţa este un dar şi vă oferă privilegiul, oportunitatea şi responsabilitatea de a da ceva înapoi prin faptul de a deveni mai mult.

Această lucrare motivaţională a lui Anthony Robbins are darul de a vă provoca să treziţi puterea uriaşă de decizie şi de a revendica dreptul din naştere la putere nemărginită, vitalitatea radioasă şi pasiunea veselă care vă aparţin.

Nu locul de unde începeţi contează, ci deciziile pe care le luaţi despre locul unde vreţi să ajungeţi.

Materialul acestui audiobook şi viaţa lui Anthony Robbins, au fost dedicate căutării cunoaşterii profunde care are aplicaţii universale pentru îmbunătăţirea vieţilor voastre personale şi profesionale.

Repetiţia este mama învăţăturii.

Există trei decizii care vă controlează destinul:

 • Deciziile voastre despre lucrurile asupra cărora să vă focalizaţi;
 • Deciziile voastre despre ce înseamnă lucrurile pentru voi;
 • Deciziile voastre despre ce să faceţi pentru a crea rezultatele pe care le doriţi.
„Secretul succesului este să înveţi cum să foloseşti durerea şi plăcerea în loc să fii folosit de durere şi plăcere. Dacă faci asta, tu deţii controlul asupra vieţii tale. Dacă nu, viaţa te controlează pe tine.“

Cu ajutorul acestui audiobook, puteţi învăţa să vă condiţionaţi minţile, corpurile şi emoţiile pentru a asocia durerea şi plăcerea cu orice lucru ales de voi. Schimbând lucrurile cărora le asociaţi durerea şi plăcerea, vă veţi schimba imediat comportamentele.

Asociind durerea cu comportamentele pe care vreţi să le curmaţi la un nivel atât de înalt de intensitate emoţională, încât nici măcar nu veţi mai lua în calcul acele comportamente după aceea. Apoi, pur şi simplu, asociaţi plăcerea noului comportament pe care vi-l doriţi. Prin repetiţie şi intensitate emoţională, puteţi condiţiona aceste comportamente din interiorul vostru până când ele devin automate.

Este de reţinut că ceea ce vă motivează nu este durerea propriu-zisă, ci teama voastră că ceva vă va conduce spre durere. Şi cea care vă motivează nu este plăcerea propriu-zisă, ci crezul vostru, sentimentul de certitudine că, într-un fel, efectuarea unei anumite acţiuni va conduce spre plăcere.

„Crezurile globale sunt crezurile gigantice pe care le avem cu privire la toate lucrurile din vieţile noastre: crezuri despre identităţile noastre, despre oameni, muncă, timp, bani şi despre viaţă în sine.“

În acest audiobook, autorul vorbeşte despre importanţa schimbării vocabularului obişnuit. Odată făcută această schimbare, vă modificaţi imediat felul în care gândiţi, în care vă simţiţi şi în care trăiţi. Acest proces poartă numele de Vocabular Transformaţional. Cuvintele pe care le ataşaţi experienţei voastre devin experienţa voastră.

„Dacă nu cunoşti forţa cuvintelor, este imposibil să cunoşti oamenii.“ (Confucius)

A considera că nu aveţi control supra emoţiilor voastre este o credinţă eronată. Din nevoia de a se feri să simtă anumite emoţii, oamenii vor merge până la extreme, uneori până la ridicol. Ei vor apela la droguri, alcool, mâncare în exces, jocuri de noroc; vor aluneca în depresii debilitante.

Robbins spune că emoţiile pe care le simţiţi în acest moment sunt un dar, o linie directoare, un sistem de sprijin, un apel la acţiune. Dacă vă reprimaţi emoţiile şi încercaţi să le alungaţi din viaţa voastră sau dacă le amplificaţi şi le daţi voie să preia controlul peste toate, irosiţi una dintre cele mai preţioase resurse ale vieţii.

În acest audiobook, autorul prezintă şase paşi spre măiestria emoţională:

 • Identificaţi ceea ce simţiţi cu adevărat;
 • Acceptaţi-vă şi apreciaţi-vă emoţiile, ştiind că acestea vă sprijină;
 • Fiţi curioşi în legătură cu mesajul pe care vi-l oferă emoţia;
 • Fiţi încrezători;
 • Asiguraţi-vă că puteţi face faţă emoţiei nu doar azi, ci şi pe viitor;
 • Entuziasmaţi-vă şi acţionaţi.
Audiobookul lui Anthony Robbins oferă o listă cu semnale de acţiune.

Ascultarea acestei liste nu vă va oferi stăpânirea instantanee a propriilor emoţii. Trebuie să utilizaţi aceste distincţii în mod consecvent pentru a vă bucura de roadele lor.

Cele zece semnale de acţiune: disconfort, teamă, rănire, furie, frustrare, dezamăgire, vinovăţie, inadecvare, supraîncărcare/copleşire, singurătate.

Stabilirea obiectivelor este primul pas pentru transformarea invizibilului în vizibil – temelia tuturor succeselor din viaţă. Orice stabilire a unui obiectiv trebuie să fie urmată îndeaproape de elaborarea unui plan, cât şi de acţiune considerabilă şi consistentă orientată spre realizarea acestuia. Voi aveţi deja această putere de a acţiona.

Realizarea obiectivului nu este singura care contează, contează şi calitatea vieţii de care ai parte pe parcursul drumului.

Studiind sursa succesului oamenilor, autorul acestui audiobook a descoperit că perseverenţa eclipsează chiar şi talentul, pentru rolul de cea mai valoroasă şi eficientă resursă în crearea şi modelarea calităţii vieţii.

Cartea audio „Trezeşte uriaşul din tine“, vă va ajuta să exploraţi patru tipuri de obiective:

 • obiective de dezvoltare personală;
 • obiective referitoare la carieră, afaceri şi economice;
 • obiective referitoare la joacă şi aventură;
 • obiective referitoare la contribuţie.
Obiectivele sunt mijloace în vederea unui scop, nu scopul ultim al vieţilor voastre. Sunt doar un instrument pentru a vă concentra focalizarea şi a vă ajuta să mergeţi într-o direcţie.

Realizarea obiectivelor în sine nu vă va face niciodată fericiţi pe termen lung; persoana care deveniţi, pe măsură ce depăşiţi obstacolele necesare pentru a vă atinge obiectivele, este cea care vă va oferi cel mai adânc şi mai durabil sentiment de împlinire.

Una dintre cele mai importante lecţii din acest audiobook este aceea că un viitor irezistibil creează un sentiment dinamic de dezvoltare. Un astfel de viitor nu este un accesoriu, ci o necesitate. Nu vă oferă doar posibilitatea de a înfăptui, ci şi pe cea de a lua parte la sentimentul adânc al bucuriei, al contribuţiei şi al dezvoltării care dă sens însăşi vieţii.

„Oamenii sunt înţelepţi nu direct proporţional cu experienţa lor, ci cu capacitatea lor pentru experienţă.“ (George Bernard Shaw)

De mult prea multe ori, oamenii nu au o idee clară despre ceea ce este important pentru ei. Ei sunt indecişi în orice problemă; lumea este o masă de gri pentru ei; aceştia nu iau niciodată atitudine pentru ceva sau pentru cineva.

Atât în vieţile personale şi profesionale, cât şi pe frontul global, voi trebuie să obţineţi claritate în legătură cu ceea ce este cel mai important în vieţile voastre şi să hotărâţi că veţi trăi în concordanţă cu aceste valori, indiferent ce se întâmplă.

Ce sunt valorile? A preţui un lucru înseamnă a-i acorda importanţă acelui lucru. Orice lucru la care ţineţi poate fi numit „valoare“. În acest audiobook, autorul se referă în special la valori de viaţă. Din momentul în care ştiţi care sunt valorile, puteţi înţelege limpede de ce vă îndreptaţi în mod constant în direcţiile în care vă îndreptaţi. Cunoaşterea propriilor valori vă ajută să vedeţi mai clar de ce faceţi ceea ce faceţi şi cum să trăiţi mai consecvent, dar cunoaşterea valorilor celorlalţi este la fel de importantă.

Cu ajutorul cărţii audio vă veţi descoperi valorile actuale, veţi învăţa cum vă puteţi schimba aceste valori pentru a vă schimba viaţa.

Puterea lecturii unei cărţi foarte bine scrise este aceea că începeţi să gândiţi precum autorul. În timp ce sunteţi naufragiaţi pe „Insula Comorii“, voi sunteţi Robert Louis Stevenson; în timp ce vă aflaţi într-o strânsă legătură cu natura la Walden, voi sunteţi Henry David Thoreau. Începeţi să gândiţi aşa cum gândesc ei, referinţele lor devin ale voastre şi le purtaţi pe acestea cu voi mult timp după ce aţi citit cartea respectivă.

În timp ce unele referinţe vă înnobilează şi vă oferă o viziune mai înaltă, altele vă arată o latură a vieţii pe care nu aţi vrea s-o încercaţi.

Autorul acestui audiobook alocă în programele sale „Mastery“ o parte a unei zile pentru a aduce oameni care au trecut printr-un iad fizic sau emoţional şi au ieşit învingători. Puterea de a deţine noi referinţe pentru a vă ridica propriile standarde este imensă, indiferent dacă este vorba despre studierea învăţăturilor unui mare lider spiritual care, în ciuda abuzurilor celorlalţi, continuă să dăruiască iubire sau examinarea celor care au reuşit financiar şi constatarea a ceea ce este cu adevărat posibil.

Referinţele limitate creează o viaţă limitată. Dacă vreţi să vă extindeţi viaţa, trebuie să vă extindeţi referinţele prin căutarea acelor idei şi experienţe care nu ar deveni o parte a vieţii voastre dacă voi nu le-aţi căuta în mod conştient.

În fiecare zi, oamenii preiau informaţii, idei, concepte, experienţe şi senzaţii noi. Trebuie să învăţaţi să staţi de gardă în mod conştient la porţile minţii pentru a vă asigura că indiferent de lucrurile cărora le permiteţi să intre, acestea vă vor face vieţile să devină mai bogate, că experienţele pe care le căutaţi se vor adăuga la rezerva voastră de posibilităţi.

În acest audiobook aflaţi că cel mai bun mod de a avea o înţelegere foarte bună a vieţii şi a oamenilor, de a vă oferi vouă înşivă cel mai bun nivel al alegerii, este să vă expuneţi la cât mai multe tipuri de referinţe cu putinţă.

Dacă vreţi să vă extindeţi viaţa, treceţi la treabă. Căutaţi câteva experienţe pe care nu le-aţi avut niciodată. Faceţi scufundări, exploraţi lumea de sub mare şi descoperiţi cum arată viaţa şi cum arătaţi voi într-un mediu complet nou. Faceţi paraşutism. Petreceţi o seară la o simfonie, dacă nu este un lucru pe care-l faceţi de obicei – sau la un concert rock, dacă acesta este lucrul pe care îl evitaţi de obicei.