0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Botanică
  3. Ghidul culegătorului de ciuperci
Carte

Ghidul culegătorului de ciuperci

Coperta cărții: Ghidul culegătorului de ciuperci - 555 specii de ciuperci (371 cu fotografii color). de la editura Casa.
Cartea: Ghidul culegătorului de ciuperci - 555 specii de ciuperci (371 cu fotografii color)
Autor: Dr. Locsmándi Csaba, Dr. Vasas Gizella,
Editura: Casa
Cumpăr

555 specii de ciuperci (371 cu fotografii color)

Autor(i): Dr. Locsmándi Csaba, Dr. Vasas Gizella,
Editura: Casa
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 192 (11x15 cm)
ISBN:9786067870909
Preţ: 59,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte îl va ajuta pe cititor să învețe cu ușurință și să recunoască fără dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile și otrăvitoare autohtone.

  • Majoritatea ciupercilor sunt prezentate în fotografii profesionale, în mediul lor natural, evidențiind caracteristicile lor principale.
  • Pictogramele de pe coperta interioară a cărții ajută la identificarea și diferențierea speciilor de ciuperci.
  • Descrierea soiurilor de ciuperci este concisă. Pentru a ușura recunoașterea ciupercilor, caracteristicile principale au fost evidențiate cu litere îngroșate.
  • Pictogramele atașate descrierii fiecărui soi în parte indică valoarea alimentară, respectiv cea comercială, mediul și perioada de apariție. O pictogramă specială indică soiurile de ciuperci asemănătoare celei descrise, direcționând cititorul spre paginile în care acestea sunt menționate.
Cartea încape într-un loc mic - chiar și în buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegătorii de ciuperci.

Prin această carte cu informații foarte precise, autorii doresc să le transmită iubitorilor de ciuperci cunoștințele și experiența lor de mai multe decenii în acest domeniu.