0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Călătorii
  3. România
Carte

România

România. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Ghidul Verde Michelin

Autor(i): Michelin
Editura: Meteor Press
Colecţia: Ghidul Verde Michelin
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 368 (11x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

România văzută prin ochii Michelin este frumoasă şi, pe alocuri, foarte frumoasă. Sibiu, biserica fortificată de la Prejmer, Sighetu Marmaţiei şi Văile din Maramureş, Bucovina cu mănăstirile pictate sau Delta Dunării au primit 3 stele Michelin, garanţia frumuseţii turistice recunoscută în toată lumea.

„Ghidul Verde Michelin România“ – bogat ilustrat – este alcătuit pe şapte regiuni, cu peisaje variate, la care se adaugă o mare diversitate a patrimoniului şi moştenirii culturale, influenţe istorice ale civilizaţiilor otomană, germană, austro-ungară etc.

Fiecare dintre aceste regiuni poate deveni o destinaţie în sine.

Sunt propuse numeroase trasee pentru automobile în afară cărărilor bătute, permiţând păstrarea unui mare grad de libertate în programarea călătoriei. De asemenea, o selecţie de adrese şi de informaţii practice în ceea ce priveşte posibilităţile de cazare, masă, transportul, mari evenimente etc.

Pentru pregătirea Ghidului Verde România, autorii prestigioasei colecţii de ghiduri Michelin au colindat întreaga ţara timp de mai multe luni, vizitând un număr mare de locuri. Selecţia a fost riguroasă, zonele fiind delimitate în funcţie de 9 criterii, printre care prima impresie, renumele sau popularitatea, accesibilitatea şi ospitalitatea.

Turistul roman are acum şansa să îşi programeze o vacanţă de neuitat în ţara sa.