0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Călătorii
  3. România
Carte

România

România. Editura Meteor Press
Cumpăr

Ghidul Verde Michelin

Autor(i): Michelin
Editura: Meteor Press
Colecţia: Ghidul Verde Michelin
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 368 (11x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

România văzută prin ochii Michelin este frumoasă și, pe alocuri, foarte frumoasă. Sibiu, biserica fortificată de la Prejmer, Sighetu Marmației și Văile din Maramureș, Bucovina cu mănăstirile pictate sau Delta Dunării au primit 3 stele Michelin, garanția frumuseții turistice recunoscută în toată lumea.

„Ghidul Verde Michelin România“ – bogat ilustrat – este alcătuit pe șapte regiuni, cu peisaje variate, la care se adaugă o mare diversitate a patrimoniului și moștenirii culturale, influențe istorice ale civilizațiilor otomană, germană, austro-ungară etc.

Fiecare dintre aceste regiuni poate deveni o destinație în sine.

Sunt propuse numeroase trasee pentru automobile în afară cărărilor bătute, permițând păstrarea unui mare grad de libertate în programarea călătoriei. De asemenea, o selecție de adrese și de informații practice în ceea ce privește posibilitățile de cazare, masă, transportul, mari evenimente etc.

Pentru pregătirea Ghidului Verde România, autorii prestigioasei colecții de ghiduri Michelin au colindat întreaga țara timp de mai multe luni, vizitând un număr mare de locuri. Selecția a fost riguroasă, zonele fiind delimitate în funcție de 9 criterii, printre care prima impresie, renumele sau popularitatea, accesibilitatea și ospitalitatea.

Turistul roman are acum șansa să își programeze o vacanță de neuitat în țara sa.