0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Cele cinci limbaje ale scuzelor
Carte

Cele cinci limbaje ale scuzelor

Când părerile de rău nu mai sunt de ajuns

Autor(i): Gary Chapman, Jennifer Thomas
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mark Twain obișnuia să spună că poate trăi timp de două luni doar auzind un compliment.

Aprecierea verbală poate să însemne enorm pentru o persoană, iar câteva cuvinte altfel foarte banale, precum „Îți stă foarte bine îmbrăcată așa“ sau „Ești cel mai bun bucătar din lume“, pot fi suficiente pentru ca cineva să se simtă iubit.

Așa cum există un limbaj distinct prin care îți exprimi iubirea, la fel există și un limbaj aparte prin care îți ceri iertare.

Dr. Gary Chapman, autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii, și psihologul Jennifer Thomas subliniază nevoia de a învăța „limbajul“ persoanei față de care îți ceri iertare: unii poate nu cer decât părere de rău din partea ta, în timp ce alții pretind să îți asumi responsabilitatea sau să repari lucrurile. E nevoie deci de știință și pricepere pentru a ajunge la inima celuilalt și pentru a restabili înțelegerea.

„Cele cinci limbaje ale scuzelor“ este un ghid esențial pentru oricine dorește să își îmbunătățească relațiile cu partenerul de viață, familia sau prietenii.

Pentru că toți ne naștem, creștem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înșelăm, facem copii, divorțăm, plângem, uităm și iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinți sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, și mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubește și vrea să o protejeze.

O colecție intimă de sfaturi, probleme și soluții pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.