0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Puterea de convingere
Carte

Puterea de convingere

Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Puterea de convingere“ este una dintre cele mai vândute cărți din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumărați oameni să-și recapete încrederea în sine, să-și descopere și să-și stăpânească puterile mentale, să-și cultive dorința de a reuși în viață, și totul numai folosind arta convingerii.

Fiecare om are ceva de vândut. Unii oferă bunuri și servicii, alții o idee sau un vis. Unii își scot la vânzare întreaga personalitate, iar alții un simplu punct de vedere care să fie înțeles de ceilalți. Reușita fiecăruia depinde de cât de convingător este.

„Puterea de convingere“ arată, în termeni foarte limpezi, că principiile succesului, așa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influență directă asupra capacității noastre de a fi convingători și de a vinde.

Bazată pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, această carte prezintă punctual conceptele pe care Napoleon Hill le va relua într-o bună parte din bestsellerurile sale.

În introducerea cărții de față, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiți experți în arta vânzării, face o prezentare a conceptelor pe care se întemeiază cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate având o legătură strânsă cu capacitatea noastră de convingere și cu domeniul vânzărilor.

La început, autorul se concentrează atât asupra metodelor prin care să preluăm controlul asupra minții noastre, cât și asupra modalităților prin care să ne menținem entuziaști, să ne cultivăm abilitățile de negociere și să ne sporim capacitatea de a face prezentări convingătoare.

În următoarea secțiune aflăm povestea lui Del Smith, un om pe care Fundația „Napoleon Hill“ îl dă drept exemplu cititorilor, întrucât a dobândit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungând bogat și având o viață împlinită.

În final, cartea prezintă o colecție de afirmații și pilde despre succes, scrise sau culese de Napoleon Hill. Citiți-le și valorificați-le! Vă vor ajuta să vă transformați într-un om entuziast și vă vor face să simțiți gustul succesului!