0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Mindfulness pentru părinţi
Carte

Mindfulness pentru părinţi

Mindfulness pentru părinţi. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Când fiecare zi este o binecuvântare

Autor(i): Dr. Jon Kabat-Zinn, Myla Kabat-Zinn,
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Mindfulness pentru părinţi“ este o carte deja devenită clasică, scrisă pentru cei care îşi doresc relaţii familiale mai armonioase.

Prezenţă, conectare, empatie, compasiune şi autocompasiune, conceptele centrale pe care „Mindfulness pentru părinţi“ le promova prin exerciţii practice acum aproape două decenii, au fost preluate abia recent de psihologii specializaţi în relaţia părinte-copil, devenind astăzi un deziderat pentru orice părinte conştient.

Jon Kabat-Zinn, renumit autor şi doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului şi al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sănătate şi Societate din cadrul Universităţii din Massachusetts, îşi reuneşte forţele în „Mindfulness pentru părinţi“ cu soţia sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezenţă conştientă sau mindfulness la dispoziţia familiilor de oriunde.

Deşi bogată în sfaturi practice, în metode de soluţionare a celor mai întâlnite dileme părinteşti, cât şi în tehnici de comunicare şi relaţionare, „Mindfulness pentru părinţi“ este o carte plină de emoţie, care ne împărtăşeşte aceste învăţături prin poveşti personale, lipsite de încărcătură didactică sau chiar de autoritate în domeniu a volumelor semnate de psihologii specializaţi în educarea copiilor.

Asemenea tuturor titlurilor din colecţia „Parentaj“, şi acest volum ne oferă mai mult decât reţete: „Mindfulness pentru părinţi“, o carte mai actuală decât oricând, prezintă un stil de viaţă, ne invită să ne bucurăm de momentul prezent din care putem învăţa neîncetat, ne îndeamnă să creştem şi noi odată cu cei mici.