0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Mindfulness pentru părinți
Carte

Mindfulness pentru părinți

Când fiecare zi este o binecuvântare

Autor(i): Dr. Jon Kabat-Zinn, Myla Kabat-Zinn,
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Mindfulness pentru părinți“ este o carte deja devenită clasică, scrisă pentru cei care își doresc relații familiale mai armonioase.

Prezență, conectare, empatie, compasiune și autocompasiune, conceptele centrale pe care „Mindfulness pentru părinți“ le promova prin exerciții practice acum aproape două decenii, au fost preluate abia recent de psihologii specializați în relația părinte-copil, devenind astăzi un deziderat pentru orice părinte conștient.

Jon Kabat-Zinn, renumit autor și doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului și al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sănătate și Societate din cadrul Universității din Massachusetts, își reunește forțele în „Mindfulness pentru părinți“ cu soția sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezență conștientă sau mindfulness la dispoziția familiilor de oriunde.

Deși bogată în sfaturi practice, în metode de soluționare a celor mai întâlnite dileme părintești, cât și în tehnici de comunicare și relaționare, „Mindfulness pentru părinți“ este o carte plină de emoție, care ne împărtășește aceste învățături prin povești personale, lipsite de încărcătură didactică sau chiar de autoritate în domeniu a volumelor semnate de psihologii specializați în educarea copiilor.

Asemenea tuturor titlurilor din colecția „Parentaj“, și acest volum ne oferă mai mult decât rețete: „Mindfulness pentru părinți“, o carte mai actuală decât oricând, prezintă un stil de viață, ne invită să ne bucurăm de momentul prezent din care putem învăța neîncetat, ne îndeamnă să creștem și noi odată cu cei mici.