0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Supermami
Carte

Supermami

Supermami. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid complet pentru mămicile moderne

Autor(i): Liz Frazer
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărţi practice
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 384 (14x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Supermami - definiţie: O mamă, indiferent de vârstă, care nu seamănă deloc cu modelul tradiţionalist şi demodat al acestei noţiuni. O mamă care, deşi ştie să facă deosebirea între Gap şi Gucci, se mulţumeşte la fel de bine şi cu un chilipir de la magazinele de lucruri second-hand, ocazional, şi căreia nu i se pare obligatoriu să renunţe la a arăta bine ca femeie după ce a născut un copil.

Supermami se pricepe să facă mai multe lucruri deodată: încearcă să-şi păstreze forma fizică şi sănătatea, adoră să-şi petreacă timpul cu copiii ei, ştie că nu-i nicio ruşine s-o lase nervii şi să izbucnească uneori în plâns şi nu uită (aproape) niciodată să se demachieze şi să se dea cu cremă hidratantă.

Supermami ştie cum să pregătească mâncarea, să facă bebeluşul să râdă şi să dea telefon la serviciu, toate în acelaşi timp; ştie exact ce vrea, o spune cu multă pasiune şi nu se ia niciodată prea în serios.

Supermami încearcă să menţină echilibrul între a fi o mamă bună şi iubitoare şi a fi o femeie cu personalitate şi multe alte interese, în afară de cel matern, şi se arată întotdeauna dispusă să-şi ajute prietenii, atunci când ei au nevoie de ea.

Supermami este, în ultimă instanţă, chintesenţa femeii moderne.

Acest ghid indispensabil va fi stilistul, preparatorul fizic personal, flaconul de antidepresive, ciocolata şi prietenul cel mai bun pe care orice femeie poate să-l ţină în geantă.

Pentru că a fi mămica nu te opreşte să-ţi doreşti să arăţi şi să te simţi extraordinar, atât doar că totul devine un pic mai dificil!