0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. O porție zilnică de înțelepciune. Vol.1 + 2
Carte

O porție zilnică de înțelepciune. Vol.1 + 2

Coperta cărții: O porție zilnică de înțelepciune. Vol.1 + 2 – 365 de inspirații zilnice pentru o viață trăită în inimă de la editura For You.
Cartea: O porție zilnică de înțelepciune. Vol.1 + 2 – 365 de inspirații zilnice pentru o viață trăită în inimă
Autor: Alan Cohen
Editura: For You
Cumpăr

365 de inspirații zilnice pentru o viață trăită în inimă

Autor(i): Alan Cohen
Editura: For You
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 432 (13x20 cm)
ISBN:9786066394031
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Consideră că această carte este o mână de care te ții, ca sa te ajuți să urci pe muntele destinului.

În doar câteva minute, în care te retragi din activitatea zilnică, în fiecare zi poți să iei o porție de înțelepciune, de înnoire spirituală.

Poate că ți-ar plăcea să savurezi fiecare mesaj, dimineața, pentru a-ți începe ziua cu o notă pozitivă – sau, seara, să treci în revistă, ziua care a trecut, privind-o în lumina unor anumite principii.

Mesajul fiecărei zile conține o temă, un citat plin de înțelepciune, o parabolă sau o anecdotă din viața reală, o rugăciune și o afirmație.

După ce citești mesajul zilei, închide ochii pentru câteva clipe și scufundă-te în rugăciune sau afirmație. Ia aceste idei puternice în subconștient și permite-i adevărului să risipească întunericul. Ființa divină din tine se va extinde în mod miraculos, pe măsură ce îți hrănești spiritul. Nu există limită la care poate să ajungă vindecarea, inspirația și schimbările pozitive, dacă aplici principiile conținute în această carte. Urmează-ți înalta chemare a inimii și viața ta va fi o dovadă a măreței ființe care ești.

Perspectiva spirituală unică, a lui Alan Cohen, vă va oferi un moment de contemplare pură pentru fiecare nouă zi – fie că sunteți în căutarea unui moment de pace, înainte de a o începe, fie a unul de inspirație, pentru a vă reîncărca forțele la finele ei. Vă va lua doar câteva minute să citiți meditația zilnică, însă înțelepciunea sa va rezona cu voi, de-a lungul întregii zile.