0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Inteligență
  4. Teste de inteligență IQ. Vol. 3
Carte

Teste de inteligență IQ. Vol. 3

Autor(i): Ken Russell, Philip Carter
Editura: Meteor Press
Colecţia: Teste inteligență
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Teste de inteligență IQ3“, o continuare excelentă a seriei „Teste de inteligenta IQ“ conține 400 de teste care n-au mai fost publicate până acum, plus un îndrumar pentru a vă evalua rezultatele.

Un test de inteligență (test IQ) este, prin definiție, orice examinare făcută în scopul măsurării inteligenței. În general, asemenea teste sunt alcătuite dintr-o serie gradată de sarcini care au fost standardizate prin utilizarea unei populații mari și reprezentative de indivizi. Procedura respectivă stabilește valoarea medie a IQ-ului la 100.

În ultimii 25-30 de ani, testele IQ au fost utilizate pe scară largă de către angajatori, din nevoia de a se asigura că angajează persoanele cuvenite. Așadar, dacă vă confruntați cu un test IQ ca parte dintr-un interviu pentru angajare, folosirea acestei cărți se poate dovedi crucială în creșterea șanselor de reușită. Poate reprezenta diferența dintre succes și eșec!

Autorii vă oferă astfel nenumărate oportunități de a exersa, fie pentru susținerea unui interviu de angajare, fie pentru simplă destindere individuală.