0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Inteligenţă
  4. Teste de inteligenţă IQ. Vol. 3
Carte

Teste de inteligenţă IQ. Vol. 3

Teste de inteligenţă IQ. Vol. 3. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Ken Russell, Philip Carter
Editura: Meteor Press
Colecţia: Teste inteligenţă
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ normal: 19,17 Lei
Preţ redus: 14,42 Lei
Reducere: 24,77%

Disponibilitate: în stoc

Cartea „Teste de inteligenţă IQ3“, o continuare excelentă a seriei „Teste de inteligenta IQ“ conţine 400 de teste care n-au mai fost publicate până acum, plus un îndrumar pentru a vă evalua rezultatele.

Un test de inteligenţă (test IQ) este, prin definiţie, orice examinare făcută în scopul măsurării inteligenţei. În general, asemenea teste sunt alcătuite dintr-o serie gradată de sarcini care au fost standardizate prin utilizarea unei populaţii mari şi reprezentative de indivizi. Procedura respectivă stabileşte valoarea medie a IQ-ului la 100.

În ultimii 25-30 de ani, testele IQ au fost utilizate pe scară largă de către angajatori, din nevoia de a se asigura că angajează persoanele cuvenite. Aşadar, dacă vă confruntaţi cu un test IQ ca parte dintr-un interviu pentru angajare, folosirea acestei cărţi se poate dovedi crucială în creşterea şanselor de reuşită. Poate reprezenta diferenţa dintre succes şi eşec!

Autorii vă oferă astfel nenumărate oportunităţi de a exersa, fie pentru susţinerea unui interviu de angajare, fie pentru simplă destindere individuală.