0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Agricultură-Grădinărit
  3. Cărţi: Legumicultură
  4. Cultura rădăcinoaselor
Carte

Cultura rădăcinoaselor

Cultura rădăcinoaselor. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Ulmeanu Florina, Prof. univ. dr. Victor Popescu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 108 (13x20 cm)
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Cultura rădăcinoaselor“ ne prezintă:

  • Originea şi aria de răspândire
  • Importanţa alimentară şi economică
  • Recomandări terapeutice
  • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
  • Exigenţe ecologice
  • Soiuri
  • Tehnologia culturii
  • Producerea seminţelor

pentru legume mai mult sau mai puţin cultivate la noi în ţară:

  • MORCOV
  • PĂTRUNJEL PENTRU RĂDĂCINĂ
  • PÂSTÂRNAC
  • ŢELINĂ PENTRU RĂDĂCINĂ
  • SFECLA ROŞIE
  • RIDICHI
  • SCORŢONERA
  • BATAT
  • BARBA CAPREI
  • BROJBA
  • NAP COMESTIBIL
  • HREAN

Cuprinsul cărţii: „Cultura rădăcinoaselor“

  • LEGUMELE PENTRU RĂDĂCINI
  • MORCOVUL
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea seminţelor
  • PĂTRUNJELUL PENTRU RĂDĂCINĂ
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
  • PÂSTÂRNACUL
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea seminţelor
  • ŢELINA PENTRU RĂDĂCINĂ
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea seminţelor
  • SFECLA ROŞIE
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea seminţelor
  • RIDICHIILE
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturi
    • Producerea seminţelor
  • SCORŢONERA
    • Originea şi aria de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Tehnologia culturii
  • BATATUL
    • Origine şi răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
  • BARBA CAPREI
  • BROJBA
    • Origine şi răspândire
    • Importanţa culturii
    • Particularităţi botanice şi biologice
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia de cultură
  • NAPUL COMESTIBIL
    • Origine şi răspândire
    • Importanţa culturii
    • Recomandări terapeutice
    • Caractere botanice şi biologice
    • Exigenţe ecologice
    • Tehnologia culturii
    • Producerea seminţelor
  • HREANUL
    • Origine şi arie de răspândire
    • Importanţa alimentară şi economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
    • Exigenţe ecologice
    • Soiuri cultivate
    • Tehnologia culturii hreanului
  • Bibliografie