Cultura rădăcinoaselor
Autor(i): Ulmeanu Florina, Prof. univ. dr. Victor Popescu,
Editura: MAST
Colecţia: Agro-zoo
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 108 (13x20 cm)
ISBN:9786066490191
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Editura: MAST
Colecţia: Agro-zoo
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 108 (13x20 cm)
ISBN:9786066490191
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
„Cultura rădăcinoaselor“ ne prezintă:
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
pentru legume mai mult sau mai puțin cultivate la noi în țară:
- MORCOV
- PĂTRUNJEL PENTRU RĂDĂCINĂ
- PÂSTÂRNAC
- ȚELINĂ PENTRU RĂDĂCINĂ
- SFECLA ROȘIE
- RIDICHI
- SCORȚONERA
- BATAT
- BARBA CAPREI
- BROJBA
- NAP COMESTIBIL
- HREAN
Cuprinsul cărţii: „Cultura rădăcinoaselor“
- LEGUMELE PENTRU RĂDĂCINI
- MORCOVUL
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
- PĂTRUNJELUL PENTRU RĂDĂCINĂ
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- PÂSTÂRNACUL
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
- ȚELINA PENTRU RĂDĂCINĂ
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
- SFECLA ROȘIE
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
- RIDICHIILE
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturi
- Producerea semințelor
- SCORȚONERA
- Originea și aria de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Tehnologia culturii
- BATATUL
- Origine și răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia culturii
- BARBA CAPREI
- BROJBA
- Origine și răspândire
- Importanța culturii
- Particularități botanice și biologice
- Exigențe ecologice
- Soiuri
- Tehnologia de cultură
- NAPUL COMESTIBIL
- Origine și răspândire
- Importanța culturii
- Recomandări terapeutice
- Caractere botanice și biologice
- Exigențe ecologice
- Tehnologia culturii
- Producerea semințelor
- HREANUL
- Origine și arie de răspândire
- Importanța alimentară și economică
- Recomandări terapeutice
- Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
- Exigențe ecologice
- Soiuri cultivate
- Tehnologia culturii hreanului
- Bibliografie