0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Ce contează acum
Carte

Ce contează acum

Ce contează acum. Editura Publica

Cum să câștigăm într-o lume a schimbărilor implacabile, a competiției feroce și a inovației de nestăvilit

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Leadership
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce contează acum“ este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului și leadershipului, a semnificației muncii și a vieții organizaționale.

Autorul ne întreabă: „Care sunt elementele fundamentale și cruciale, care vor hotărî dacă organizația dumneavoastră prosperă sau se prăbușește în următorii ani?“ Răspunsul acoperă cinci aspecte de o importanță covârșitoare: valorile, inovația, adaptabilitatea, pasiunea și ideologia.

Ce contează acum este o carte savuroasă, presărată cu exemple de înțelepciune neconvențională, sfaturi tentante și pline de inspirație și câteva idei lucide și îndrăznețe. Gary Hamel este o legendă în domeniul managementului, iar această carte ne reamintește de ce.“ (Daniel H. Pink, autorul cărții „Drive“)

„Cartea scrisă de Gary Hamel ne oferă o perspectivă profund revelatoare asupra leadershipului secolului XXI. Autorul surprinde esența acestuia: capacitatea de a construi pe baza valorilor, de a inova, de a te adapta cu rapiditate la mediile aflate în schimbare și de a pune mai curând pasiune în conducerea oamenilor decât în a te sprijini pe tehnici de management. Dacă îi urmați sfaturile, veți deveni un mare lider.“ (Bill George, fost președinte și CEO Medtronic)

„Vă invit să parcurgeți cartea, să-i pătrundeți esența și, în final, să încercați să redescoperiți adevăratele valori care fac o companie să fie cu adevărat performantă, să descifrați pașii care fac din fiecare dintre voi un lider remarcabil, să cunoașteți valențele succesului cu și prin oamenii pe care îi conduceți, să puteți, practic, să conduceți lumea!“ (Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-Privatizare)