0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Ce contează acum
Carte

Ce contează acum

Ce contează acum. Editura Publica
Detalii carte

Cum să câştigăm într-o lume a schimbărilor implacabile, a competiţiei feroce şi a inovaţiei de nestăvilit

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Leadership
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce contează acum“ este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului şi leadershipului, a semnificaţiei muncii şi a vieţii organizaţionale.

Autorul ne întreabă: „Care sunt elementele fundamentale şi cruciale, care vor hotărî dacă organizaţia dumneavoastră prosperă sau se prăbuşeşte în următorii ani?“ Răspunsul acoperă cinci aspecte de o importanţă covârşitoare: valorile, inovaţia, adaptabilitatea, pasiunea şi ideologia.

Ce contează acum este o carte savuroasă, presărată cu exemple de înţelepciune neconvenţională, sfaturi tentante şi pline de inspiraţie şi câteva idei lucide şi îndrăzneţe. Gary Hamel este o legendă în domeniul managementului, iar această carte ne reaminteşte de ce.“ (Daniel H. Pink, autorul cărţii „Drive“)

„Cartea scrisă de Gary Hamel ne oferă o perspectivă profund revelatoare asupra leadershipului secolului XXI. Autorul surprinde esenţa acestuia: capacitatea de a construi pe baza valorilor, de a inova, de a te adapta cu rapiditate la mediile aflate în schimbare şi de a pune mai curând pasiune în conducerea oamenilor decât în a te sprijini pe tehnici de management. Dacă îi urmaţi sfaturile, veţi deveni un mare lider.“ (Bill George, fost preşedinte şi CEO Medtronic)

„Vă invit să parcurgeţi cartea, să-i pătrundeţi esenţa şi, în final, să încercaţi să redescoperiţi adevăratele valori care fac o companie să fie cu adevărat performantă, să descifraţi paşii care fac din fiecare dintre voi un lider remarcabil, să cunoaşteţi valenţele succesului cu şi prin oamenii pe care îi conduceţi, să puteţi, practic, să conduceţi lumea!“ (Péter Barta, Director Executiv, Fundaţia Post-Privatizare)