0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. În fruntea revoluţiei
Carte

În fruntea revoluţiei

În fruntea revoluţiei. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să prosperăm în vremuri tulburi făcând din inovaţie un model de viaţă

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„În fruntea revoluţiei“ propune un plan de acţiune pentru orice companie care vrea să devină şi să rămână revoluţionară. Hamel susţine că provocarea principală pentru o companie este reinventarea continuă.

  • Discută principiile care stau la baza inovaţiei radicale.
  • Vorbeşte despre punctul de pornire al conceptelor de afaceri revoluţionare.
  • Încurajează creativitatea şi entuziasmul angajaţilor.

„În fruntea revoluţiei“ e o carte care neagă rutina şi deciziile comode, adresându-se în principal celor care cred în valoarea noului.

„Gary Hamel descrie în amănunt problemele cu care se confruntă companiile din toată lumea în încercarea lor de a se adapta unui context nou.“ (Sir Richard Branson, Preşedinte Virgin Group)

„Convingătoarea pledoarie a lui Gary Hamel pentru inovaţii radicale aduce o perspectivă nouă şi clară, folositoare oricărui tip de afacere.“ (Michael Dell, Preşedinte şi CEO Dell)

„Hamel afirmă că învingătorii au mii de idei noi, dintre care doar cele mai revoluţionare au cu adevărat succes. Din miile de cărţi despre afaceri, cea a lui Hamel se detaşează prin punerea în prim-plan a unor astfel de idei noi şi revoluţionare.“ (Entrepreneur)

„Hamel este un revoluţionar în adevăratul sens al cuvântului. El demonstrează clar că o perspectivă nouă aduce şi profit, şi satisfacţii.“ (BusinessWeek)