0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. În fruntea revoluției
Carte

În fruntea revoluției

În fruntea revoluției. Editura Publica

Cum să prosperăm în vremuri tulburi făcând din inovație un model de viață

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Leadership
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„În fruntea revoluției“ propune un plan de acțiune pentru orice companie care vrea să devină și să rămână revoluționară. Hamel susține că provocarea principală pentru o companie este reinventarea continuă.

  • Discută principiile care stau la baza inovației radicale.
  • Vorbește despre punctul de pornire al conceptelor de afaceri revoluționare.
  • Încurajează creativitatea și entuziasmul angajaților.

„În fruntea revoluției“ e o carte care neagă rutina și deciziile comode, adresându-se în principal celor care cred în valoarea noului.

„Gary Hamel descrie în amănunt problemele cu care se confruntă companiile din toată lumea în încercarea lor de a se adapta unui context nou.“ (Sir Richard Branson, Președinte Virgin Group)

„Convingătoarea pledoarie a lui Gary Hamel pentru inovații radicale aduce o perspectivă nouă și clară, folositoare oricărui tip de afacere.“ (Michael Dell, Președinte și CEO Dell)

„Hamel afirmă că învingătorii au mii de idei noi, dintre care doar cele mai revoluționare au cu adevărat succes. Din miile de cărți despre afaceri, cea a lui Hamel se detașează prin punerea în prim-plan a unor astfel de idei noi și revoluționare.“ (Entrepreneur)

„Hamel este un revoluționar în adevăratul sens al cuvântului. El demonstrează clar că o perspectivă nouă aduce și profit, și satisfacții.“ (BusinessWeek)