0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. În mintea lui Steve Jobs
Carte

În mintea lui Steve Jobs

În mintea lui Steve Jobs. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Genialul inovator de la Apple

Autor(i): Leander Kahney
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 24,09 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Steve Jobs, geniul inovator, cel care a creat Apple Computer Inc. împreună cu Steve Wozniak, şi-a transformat trăsăturile personalităţii într-o filozofie de afaceri. Cartea aceasta vă aratăa cum a reuşit.

Într-o carieră care se întinde pe patru decenii, Steve Jobs a revoluţionat domeniile calculatoarelor, filmelor de animaţie şi muzicii. Unii îl venerează ca pe un zeu. Pe de altă parte, sunt legendare poveştile despre teribilele lui accese de furie şi, în general, despre comportamentul său dificil.

În mintea lui Steve Jobs explorează personalitatea fascinantă a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultatelor lui incredibile. În pofida multor însuşiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple şi Pixar spre triumf şi a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Şi-a atras clienţi loiali până la fanatism şi a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Leander Kahney, autorul principal al site-ului Cult of Mac, a scris o carte unică, parţial biografie, parţial ghid de leadership, o carte incitantă, care se citeşte pe nerăsuflate.