0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Piesă cu piesă
Carte

Piesă cu piesă

Piesă cu piesă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum a rescris LEGO regulile inovaţiei şi cum a cucerit industria globală a jucăriilor

Autor(i): Bill Breen, David C. Robertson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 384 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Deşi există multe lucruri ce pot fi luate drept exemplu din renaşterea LEGO, sunt de asemenea şi multe de evitat.

Am întâlnit mulţi directori executivi care au vrut să reproducă succesul companiei LEGO, însă nu au luat în considerare trauma ce a determinat redresarea. Sfatul nostru către ei este mereu acelaşi: nu aştepta ca o criză să provoace dorinţa de schimbare profundă şi sistemică.

Deşi alunecarea către faliment, aşa cum s-a întâmplat cu LEGO în anul 2003, îţi ascute mintea, ea nu este nici necesară şi nici de dorit.

Inovaţia permanentă trebuie să fie un produs al capacităţii unei organizaţii de a învăţa şi de a se adapta condiţiilor de pe piaţă.

„Una dintre cele mai bune cărţi de afaceri ale anului 2013.“ (Fortune)

„O lectură fascinantă. Povestea companiei LEGO, care a fost la un pas de faliment pentru ca ulterior să se transforme într-una dintre cele mai inovative organizaţii de pe piaţă, reprezintă o sursă de inspiraţie şi o lecţie pentru noi toţi.“ Chris Anderson, autorul cărţii „Coada lungă“

„Orice manager responsabil poate învăţa câte ceva din lecţiile inovaţiei predate de LEGO.“ (Forbes)

Piesă cu piesă este un studiu de caz revelator despre modul în care o companie de talia celor de la LEGO reuşeşte să schimbe prin inovaţie regulile jocului şi să-şi recâştige o poziţie de lider pe o piaţă extrem de concurenţială.“ (Bryce G. Hoffman, autorul cărţii „American Icon: Alan Mulally and the Fight to Save Ford Motor Company“)