0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Piesă cu piesă
Carte

Piesă cu piesă

Piesă cu piesă. Editura Publica
Cumpăr

Cum a rescris LEGO regulile inovației și cum a cucerit industria globală a jucăriilor

Autor(i): Bill Breen, David C. Robertson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 384 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Deși există multe lucruri ce pot fi luate drept exemplu din renașterea LEGO, sunt de asemenea și multe de evitat.

Am întâlnit mulți directori executivi care au vrut să reproducă succesul companiei LEGO, însă nu au luat în considerare trauma ce a determinat redresarea. Sfatul nostru către ei este mereu același: nu aștepta ca o criză să provoace dorința de schimbare profundă și sistemică.

Deși alunecarea către faliment, așa cum s-a întâmplat cu LEGO în anul 2003, îți ascute mintea, ea nu este nici necesară și nici de dorit.

Inovația permanentă trebuie să fie un produs al capacității unei organizații de a învăța și de a se adapta condițiilor de pe piață.

„Una dintre cele mai bune cărți de afaceri ale anului 2013.“ (Fortune)

„O lectură fascinantă. Povestea companiei LEGO, care a fost la un pas de faliment pentru ca ulterior să se transforme într-una dintre cele mai inovative organizații de pe piață, reprezintă o sursă de inspirație și o lecție pentru noi toți.“ Chris Anderson, autorul cărții „Coada lungă“

„Orice manager responsabil poate învăța câte ceva din lecțiile inovației predate de LEGO.“ (Forbes)

Piesă cu piesă este un studiu de caz revelator despre modul în care o companie de talia celor de la LEGO reușește să schimbe prin inovație regulile jocului și să-și recâștige o poziție de lider pe o piață extrem de concurențială.“ (Bryce G. Hoffman, autorul cărții „American Icon: Alan Mulally and the Fight to Save Ford Motor Company“)