0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Realitatea în afaceri
Carte

Realitatea în afaceri

Realitatea în afaceri. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Autor(i): Guy Kawasaki
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Business
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 400 (16x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Antreprenor, venture capitalist, blogger şi guru în afaceri, Guy Kawasaki a abordat timp de mai bine de un sfert de secol, noţiunea de afaceri, într-o manieră mai puţin convenţională.

Tendinţele îndoielnice, teoriile superficiale, jargonul excentric, precum şi neroziile evidente şi neglijenţa în afaceri, toate acestea, autorul le taxează cu ireverenţiozitate şi umor.

Pe toţi cei care aleargă cu frenezie după următoarea mare lovitură în afaceri doar pentru a se izbi de un eşec răsunător, Guy Kawasaki îi sfătuieşte să revină la realitate – Realitatea în afaceri.

Autorul a creat un ghid complet pentru antreprenorii care doresc să construiască şi să administreze acele organizaţii extraordinare care trec testul timpului şi care ignoră cu succes toate capriciile efemere ale business-urilor.

Realitatea în afaceri este un volum indispensabil în care autorul a strâns, a adus la zi şi a dezvoltat cele mai bune articole apărute pe celebrul său blog de business, în inimitabilul şi originalul sau stil cu care abordează lumea afacerilor.

Provocatoare, extrem de folositoare şi amuzantă, această carte vă va arăta de ce Guy Kawasaki este atât de iubit de cititorii săi de pe tot Globul.