0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Realitatea în afaceri
Carte

Realitatea în afaceri

Autor(i): Guy Kawasaki
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 400 (16x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Antreprenor, venture capitalist, blogger și guru în afaceri, Guy Kawasaki a abordat timp de mai bine de un sfert de secol, noțiunea de afaceri, într-o manieră mai puțin convențională.

Tendințele îndoielnice, teoriile superficiale, jargonul excentric, precum și neroziile evidente și neglijența în afaceri, toate acestea, autorul le taxează cu ireverențiozitate și umor.

Pe toți cei care aleargă cu frenezie după următoarea mare lovitură în afaceri doar pentru a se izbi de un eșec răsunător, Guy Kawasaki îi sfătuiește să revină la realitate – Realitatea în afaceri.

Autorul a creat un ghid complet pentru antreprenorii care doresc să construiască și să administreze acele organizații extraordinare care trec testul timpului și care ignoră cu succes toate capriciile efemere ale business-urilor.

Realitatea în afaceri este un volum indispensabil în care autorul a strâns, a adus la zi și a dezvoltat cele mai bune articole apărute pe celebrul său blog de business, în inimitabilul și originalul sau stil cu care abordează lumea afacerilor.

Provocatoare, extrem de folositoare și amuzantă, această carte vă va arăta de ce Guy Kawasaki este atât de iubit de cititorii săi de pe tot Globul.