0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Leadership: Puterea inteligenței emoționale
Carte

Leadership: Puterea inteligenței emoționale

Selecție de texte

Autor(i): Dr. Daniel Goleman,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de față, despre puterea inteligenței emoționale în leadership, este prima culegere cuprinzătoare în care autorul își adună descoperirile cheie în domeniu.

Acest material, adeseori extras din celelalte cărți ale lui Daniel Goleman, care și-au demonstrat din plin eficiența, e de natură să sprijine dezvoltarea unui management performant și inovator.

„Am adunat la un loc, rezumându-le într-o singură carte, esența scrierilor mele din ultimii douăzeci de ani, care ilustrează cel mai bine impactul pozitiv al inteligenței emoționale asupra excelenței individuale și organizaționale. Luați această carte ca pe o trusă de scule. Fiecare capitol este un instrument unic și util, care-i ajută pe lideri, traineri, recrutori de resurse umane, administratori și educatori să-i ghideze și motiveze cu eficiență pe ceilalți.“ (DANIEL GOLEMAN)

„Iată o serie de articole alese de Daniel Goleman și antologate într-un singur volum, pentru a crea un compendiu al scrierilor sale despre una dintre cele mai importante și mai puțin înțelese teme de afaceri: inteligența emoțională.“ (Robert Morris, Consultant în management, Dallas-Texas)

„În această carte, Goleman demonstrează clar că inteligența emoțională este imperativă pentru oricine aspiră la un leadership eficient. […] Cititorul își va forma o idee generală despre cât de importantă este inteligența emoțională pentru angajați, pentru performanța lor și pentru profiturile rezultante ale firmei unde lucrează.“ (John Chancellor, Mentor-instructor, Spring Hill-Tennessee)

Daniel Goleman se numără printre cei mai influenți zece autori care au scris despre lumea afacerilor, conform Accenture Institute for Strategic Change, iar The Wall Street Journal l-a inclus în topul celor mai influenți zece gânditori preocupați de economie. Articolul „What Makes a Leader?“ din Harvard Business Review scris de dr. Goleman este cel mai citit material din această publicație, din toate timpurile, fiind cel mai solicitat pentru republicare în anul 1999.